Fransız V-Twin - Wakan 1640

wakan1.jpg

Tek bir üreticisi (Voxan) ve bir deneme aşamasında ki firması (Sorpa) olan bir ülke Fransa. Renault, Citroen ve Peugeot gibi büyük otomobil üreticileri çıkaran topraklar milyonlarca motosiklet kullanıcısı ve motosiklet üzerine eksik kalmış üretim hacmi. Wakan bu topraklarda yeni bir üretici ve ilk modeli Wakan 1640.

Wakan tarafından üretilen bu araç tek kişilik, Shelby AC Cobra dan esinlenen tasarımcı Joel Domergue 115 bg güçlük 1640 cc V2 güç ünitesi Amerika 'dan S&S 'den alınmış, 177 kilo ağırlığında, 13 litrelik yakıt deposu koltuğun altında olan araç tek 340 mm ön diske sahip.

İlk 15 aracın Ekim ayında €28,000 fiyatla piyasaya çıkması hedefleniyor. 2007 hedefleri ise 100 adet üretimi sağlamak. Fotoğraflar bir prototipe değil üretime çıkacak modele ait, Amerika, Avustralya, Almanya ve İngiltere 'den ön siparişler alınmaya başlamış.

wakan3.jpg

wakan4.jpg

wakan5.jpg

Wakan01n.jpg

wakan_front.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
abi bu makinaya ben binemem binsemde inemem insemde dönemem dönsemde oy oy oyyyyy

Simdi benim motor 3000 ytl bu motor 28 000 Euro daha kac yuz yil calismam lazim boyle bir seye sahip olmak icin.:pr:

Bu motor adami yoldan cikarir:cherry:

herifler avrupa'nın son 2 yıldır epey sattıran trendi Naked'a vermişler bunyeyi ama motor biraz fazla derleme olmuş be kardeşim.
Race tipi oturuş, Naked gorunum, V motor, kick starter da koysalardı tam olsaydı :)

Süper Moderatör (BBRR)
arabalar dahil fransız mallarını boykot etme tarafıyım ..bu motor da dahil ... Zaten hilkat geribesi gibi bişey ...türkiye"ye bu kadar düşman her fırsatta bölücü örgütlere destek çıkan bi ülkenin motoruna binmem binenide sevmem

BBRR' Alıntı:
arabalar dahil fransız mallarını boykot etme tarafıyım ..bu motor da dahil ... Zaten hilkat geribesi gibi bişey ...türkiye"ye bu kadar düşman her fırsatta bölücü örgütlere destek çıkan bi ülkenin motoruna binmem binenide sevmem

Abi bende almıyom zaten :p :p

BBRR' Alıntı:

Bir benim boyle dusunen sanıyordum. Yalnız değilmişim. :)

BBRR' Alıntı:

katılıyorum zaten tipi igrenç. adam farklı birşeyler yapmaya çalışmış ama motosikletide motosiklet olmaktan çıkarmışlar:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa beyler bişee kafayı fena kurcalıyoo bende....

bunun deponun ortadan hava filitresi geçirmişler. zaten havayıda gidonun üzerinden gelen rüzgardan alıyo makina.. ya oordan sinek böcek kaçsa...

hadi bunu geçelim.. yaff bu depo okadar küçük ki 50 km de bir yakıt almak gerekicek...

1600 lük mkinaya yakıt deposu takmayı unutmuşlar... :pr: :pr: :queen: :queen: :cherry:

Fransız malı olmasını geçtim,orjinal bir şey olsa bari.Sanki yılların motor mühendisliği varmış gibi de 1600 cc koymuşlar;Fransızlar hep minimalizmi küçümsemiştir zaten.

Süper Moderatör (BBRR)
Gürkan bi başlık açtın amma kini varmış milletin fransaya ya ...hayatta getirmezler bunu türkiyeye:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu turkıyey gelene kadar.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar