Fransada güvenli alışveriş sitesi

Herkese Merhaba, yakın zamanda bir arkadaşım fransadan gelecek. Revit apex mont getirtmeyi düşünüyorum ama hangi siteden alacağımı bilmiyorum güvenili r uygun fiyatli bir site varsa desteklerinizi rica ederim. Mont harici birseyler daha alabilirim kışlık eldiven vs getirirken sorun yaşarmı? Şimdiden cevaplariniz için teşekkürler.

Sadece Fransa ile sinirli kalmayin. Diger avrupa ulkelerindeki siteleride kullanabilirsiniz. Avrupa birligi üyesi oldugu sürece paketiniz elinize ulasir. Belki bir iki gün gec olarak ama ulasir.

O topa girmek istemedim detaylari bilmediğim için zamanı denk getiremeyiz aksilik vs çıkar diye hocam

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Herkese Merhaba, yakın zamanda bir arkadaşım fransadan gelecek. Revit apex mont getirtmeyi düşünüyorum ama hangi siteden alacağımı bilmiyorum güvenili r uygun fiyatli bir site varsa desteklerinizi rica ederim. Mont harici birseyler daha alabilirim kışlık eldiven vs getirirken sorun yaşarmı? Şimdiden cevaplariniz için teşekkürler.

https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewAction=FacetedSearchProducts&ObjectID=2587584

Almanyadan alsın kargo 7 euro 3-5 güne fransaya teslim olur. Çantasında getirebilir sorun olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fc motodan alsin.en cok cesit orda var.en cok indirim orda var.bavulda kendi kiyafeti gibi gecir ek sorun yokalmanyadn fransaya 3 gunde gelir kargo

DHL süper ama FC kargoya geç verebiliyor. Ships today olayı falan varsa onu seçmek lazım.

Vergi olayı nasıl oluyor peki ve bir sınır varmı? Sanirim 350€ civari bi sınır vardı

İnternetten alırsanız 1500 avro, ama 150 avro üstüne öyle bir ek ücret ve vergi biniyor ki illallah dersiniz. Onun için, pratikte internet için 150 avro.

Yolcu beraberinde gelirse 430 avro.

F54

arkadaşlar şu gavur sitelerini paylaşıp durmayın UCUZ UCUZ ekipman görüyorum vay ne fakir insanlar herşeyi ucuza satıyorlar bizim kadar zengin değiller diye üzülüyorum
1284 tl olan eldiven bizde 3096 ytl ben böyle kaderin içine zıçayım

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
1284 tl olan eldiven bizde 3096 ytl ben böyle kaderin içine zıçayım

Burada yan sanayi 3300₺'ye satılan elcik korumanın orijinalini Yunanistan'dan 1500₺'ye getireceğim. (Ki orada başka yerlere göre pahalı; ABD'de 1300₺ mesela.)

Son düzenleme:
Almanyada benim alışveriş yaptığım 3 yer var.
1 fc moto
2 louis
3 polo
diğerlerini bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar