Fotoğraftan gördüğünüz kadarıyla inceleme yapar mısınız

pmabfgm
182 boy şu an 80 kg yim şu anki işyeri 16 20 km Avrupa yakası motor 125 cc ayrıca trendyol kuryesi olmak istiyorum nasipse bu motor uygun mu fotodan gördüğünüz kadar

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------

https://www.hizliresim.com/pmabfgm foto linki koydum çıkmamış

Bulursan alırsın.

Onun yerine, Honda İnnova - Honda WingGo - Yamaha Cyrpton bakabilirsiniz. Tip, ön düzen ve süspansiyon haricinde aynı yapıya sahiptirler.

Olmaz derseniz Honda CB125E' de bakabilirsiniz. İşinizi görecek iyi bir alternatiftir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

Bu motor satışta mı,modeli ne

Honda Trail 125. Honda CT125 Hunter Cub diye de geçer, bir tür ADV Cub. Cub severlerin hayalini süsleyen modellerdendir, bildiğim kadarı ile yurt dışında dahi zor bulunan bir motosiklet, ülkemize getirildiğini dahi sanmıyorum. Belki zengin bir Cub sever koleksiyonu için getirtmiştir o kadar.

Türkiye de olmadığını biliyorum hani bir gün gelirse diye şakayı da şaka yapanı da sevmem benim ki hayal kurmak her zaman olduğu gibi

Bacak yakacağa benziyor honda umarım bunu düşünmüştür egzozu aşağıdan giden egzozu vardı o ayrı bir güzeldi bunun beyazı ve otomatik viteslisi gelse ne güzel olur Honda türkiyeye honda globala yazdım cevap yok 70 lı yıllarda fabrika istediği renkte araç üretilmiş bu renkler alırsan alırsın o mantık tüm dünyada devam ediyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar