Fotoğraf Makinesi Yardım!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gold'dan power shot sx 130 modelini aldım,makine arızalandı,garantiye götürdüm,tamir için 175+kdv istediler.
Şu anda konu tüketici haklarında,dosya açıldı,pek tavsiye etmem şahsen.

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:29 ----------

İlkay bey;
Profosyonel fotoğrafçılıkla uğraşan,bir çok ödül alan,bir resim öğretmeni tanıdığım var.
Dilerseniz kendisine sorabilirim.
Daha tefferruatlı ve işinize yarayabilecek bilgiler verebilir sanırım.

Uğurum bu bilgiler benimde çok işime yarayacaktır
hatta öyle birisini bulmuşken biraz profesyonelede kayabilirim limiti arttırıp her iki seçenek için öneriler sunarsan seviniriz
sağolasın.

canon powershot a590 kullanıyorum.alalı yaklaşık 3 yıl oldu,hiç üzmedi beni :) ben de canon ya da nikon diyorum o yüzden..
bu arada,makine için şarjlı pil alırsan mAh(miliamper demek sanırım :)) değeri yüksek olsun :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Memnun olurum Ugur.
Sagol.
İlkay bey biraz önce konuştum kendisiyle aynen aktarayım;
Profosyonel makineler cepte taşınması için pek uygun olmuyor,.ayrı ayrı lensler kullanılldığından aksine çantaları ayrıdır ve taşıması zordur.İyii bir marka olduktan sonra her amatör makina alınabilir.günümüz amatör makinaları zaten profesyneller kadar sağlıklı görüntü veeriyor.Şu an zaten çoğu taşınabilir kolaylıkta ve ince üretiliyor.benim tavsiyem eğer küçük çockları varsa ve video kaydı da yapmayı düşünüyorlarsa bunların Hd video kayıt yapanları çıktı onları tercih etsinler ve fiyatlarıda gayet uygun.Canon veya nikon tercih etmelerinde fayda var ama amatör makinalarda Canon performansı nikona göre daha iyi,selamlar..
bu arada Hd video kaydını sağlıklı yapabilmek için hızlı ve gelişmiş hafıza kartları kullanmaları gerekiyor.SDHC kart olarak Sandisk extreme III veya IV serisi veya toshibanın 10 serisi var ben onu kullanıyorum.
16 veya 32 GB gibi almalarında fayda var.

Uğurum bu bilgiler benimde çok işime yarayacaktır
hatta öyle birisini bulmuşken biraz profesyonelede kayabilirim limiti arttırıp her iki seçenek için öneriler sunarsan seviniriz
sağolasın.

Gürol Abi,gönderilen cevap yukarıdaki gibi.
Eğer profosyonel düşünüyorsanız,istediğiniz özellikler için tekrar geri dönüş yapabilirim
Gece siteye giremediğim için sizin yazınızı göremedim,o yüzden ayrıca sorma fırsatım olmadı,kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar