- Konu Yazar
Arkadaşlar 200 tlye kadar limitim var fotoğraf makinesi alacağım telefonla iş olmuyor telefonda 3.2 mp var ama kötü ondan fotoğraf makinesi lazım önerebileceğiniz modeller var mı siyah olursa iyi olur 
flaşlı çekim yaptıktan sonra 10 sn beklersin + pil sarfiyatı çok oluyor flaşlı çekimlerde video çekeceksen MOV formatında çekiyor, nikonda HD video çekimi var sen bilirsinMarka: Canon
Model: PowerShot A2200 Çok beğendim fotoğraflarda oldukça iyi yarın mağazalara gidip sorucağım fiyatlarını eğer aynıysa ordan alırım değilse internetten sipariş edeceğim çok sağolun varolun :=)
flaşlı çekim yaptıktan sonra 10 sn beklersin + pil sarfiyatı çok oluyor flaşlı çekimlerde video çekeceksen MOV formatında çekiyor, nikonda HD video çekimi var sen bilirsin
siyah rengide var, metalik rengideNikonda başka renk var mı ? siyah arıyorum yarın bakarım nikonada![]()
CANON un PowerShot serisinden şaşma derim nikonlarda iyidir hem uygun fiyatları hemde kalitesiyle 5 mp olmasına karşın kaç yıldır halen daha iş göreceğim diye çırpınıyor makina ,
PowerShot serilerinin değişik modelleri çıkmıştır takip etmiyorum ama ben aldığımda en yüksek pikseli 5 megapikseldi o katagoride , fiyatlarıda uygundur sanırım , buradan paylaştığım tüm resimler ona aittir üzerinde durulacak bir model olduğunu söyleyebilirim ,hayırlı olsun şimdiden
fotoğraf makinasının rengine fazla takılma bence![]()
goldda kampanya varmış %50 indirim
siyah rengide var, metalik rengide
Gold'dan power shot sx 130 modelini aldım,makine arızalandı,garantiye götürdüm,tamir için 175+kdv istediler.İrfan Abi baktığım powershot 14. mp di galiba![]()
Gold'dan hiç alışveriş yapan var mı ? ben daha hiç gold'dan alışveriş yapmadım internet üzeriden
Hımm iyiymiş o zaman abi yarın bakacağım canon ile nikon'a
İlkay bey;Ben soruyu biraz genisleteyim.
Cepte kolayca tasinacak boyutta ve hafiikte,
net fotograflar cekecek,
hafiza karti ne kadar buyuk olursa olsun,cekim arasinda bekletmeyecek,
sarz problemi pratik bir sekilde halledilebilen,
mumkunse cocuklarin kirmayi,bozmayi beceremeyecegi saglamlikta bir makina almak istemekteyim.
Marka takintim yok.
Butce limitim de yok.
Ne onerirsiniz?