Fotoğraf gecesi

Merhabalar.Arkadaşlar motosikletimi yeni cilalamıştım.Birkaç fotoğraf çekeyim dedim.Hem fotoğraf makinemi test ettim hemde motosikletin birkaç resmi oldu elimde.Sizlerle de paylaşmak isterim.46 Valentino Rossi stickerı bulamadım ve castrol yada k&n çıkartması almak istiyorum motosiklete aksesuar olarak.Farın üst kısmına 46 yapıştıracağım.Sizlerde + ve - yönleri söylerseniz sevinirim.
pict0013bv.jpg

pict0012x.jpg

pict0010uh.jpg

pict0007qe.jpg

pict0004bp.jpg

pict0003f.jpg

pict0002kn.jpg

motorun gerçekten çok güzel kıymetini bil.kazasız belasız sürüşler..kask takmayı unutma:cat:

Sağolun arkadaşlar.Her hafta boya koruyucu cila atıyorum.Sizlerede tavsiye ederim arkadaşlar.Ve sakın güneşte bırakmayın.

Valla helal olsun ben gecen gün arka cantı temizliğim dedim bir karış temizledim temizlemedim sıkıldım. Helal olsun valla... Motorunda supermiş. Arka tekere biden saydam boru nedir? Merak ettim.

Sağolun arkadaşlar.Her hafta boya koruyucu cila atıyorum.Sizlerede tavsiye ederim arkadaşlar.Ve sakın güneşte bırakmayın.

kardeş güneşte bırakma olurmu zaten koruyucu cilanın amacı korumak motor haliyle dışarda kalıyor gundur işteyken vs...

motorun güzelmiş kazasız belasız kullan inş...

sen bu işi öğrenmişin arkadaşım.temiz insanları severim :p.sen motoruna bakarsan o da seni üzmez.kazasız belasız kullanımlar.bu arada güzel fotolar çekmişsin foto makinen güzel resimlerden belli.

Valla helal olsun ben gecen gün arka cantı temizliğim dedim bir karış temizledim temizlemedim sıkıldım. Helal olsun valla... Motorunda supermiş. Arka tekere biden saydam boru nedir? Merak ettim.

Çok sağol dostum.Aslında arkaya giden boru saydam değil.Çelik fren hortumu ama üzerinde şeffaf bir plastik var.Motosikletle yaklaşık 2 saat uğraşdığım zamanlar oluyor.Cila,grenajların içi,çamurluğun içi vs heryeri yıkarım.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 ----------

kardeş güneşte bırakma olurmu zaten koruyucu cilanın amacı korumak motor haliyle dışarda kalıyor gundur işteyken vs...

motorun güzelmiş kazasız belasız kullan inş...

Çok sağolasın mücahit.Ama ben öğrenciyim ya.İş güç yok.Bu ara sevgilimle de birkaç sorun var.Kıskançlık krizlerindeyim. . .Alıyorum motosikleti elime yermisin yemezmisin cilalıyorum.Güneşte kalmadı hiç daha.Kapalı garajda duruyor.Gündüzleri de gölgede duruyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 ----------

sen bu işi öğrenmişin arkadaşım.temiz insanları severim :p.sen motoruna bakarsan o da seni üzmez.kazasız belasız kullanımlar.bu arada güzel fotolar çekmişsin foto makinen güzel resimlerden belli.

Sağol dostum.İşi öğrenmek değil de hastalık derecesinde.:) Hergün olmasada 2 günde bir yıkarım.Arkadaşlar motosiklet iyi güzel de ruh sağlığım bozuldu yaa.Topic açacağım kıskançlıkla ilgili.Bu arada fotoğraf makinesi goldmaster 10 mp.Memnunum bayağı.Anca kullanmasını öğreniyorum.Hepinizin kaskı başında,yolunuz açık olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar