Foto realistik Airbrush

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mükemmel işçilik ve beceri tebrikler.:rendeer:

bilgiler için teşekkürler Maltintash ...
peki bu söylediğin malzemeleri ( tabanca- kompresor vs...) ne kadara alabiliriz? çin malının fiyatı nedir? kaliteli olanın fiyatı nedir? airbrush için özel bir kompresör var mı yoksa herhangi bi kompresör olur mu? biraz fazla bilgisizim sanırım bu konuda :) yardımcı olursan sevinirim.

Airbrush çalışması için
Bir adet kompresör = 250-400 ytl arası
Çin işi Airbrush tabanca= 80 - 150 ytl arası
çeşitli boyalar.. = 100 gr. akrilik boya 10 ytl
tinerler 10 - 30 ytl arası

ve hazırsın .....:cherry:

Mükemmel işçilik ve beceri tebrikler.:rendeer:

teşekkür ederim..:wiinkk:

Son düzenleme:
artık discovery de orange county choppers ı izlemeye gerek kalmadı.aramızdan da çıkıyor yenilikçi arkadaşlar

Teminator çok güzel olmuş kaç renkten yapılıyor? aynı bilgisayardan çıkmış gibi oluyor.

Yorumun için çok teşekür ederim..Renk olarak üç renk kullanıldı SİYAH, BAYAZ,Ve açık MAVİ aynı bilgisayardan çıkmış gibi görünmesinin sebebi de başlığında yazılı olduğu gibi .. bu bir fotorealistik Airbrush (Fotoraf gerçekliğinde Airbrush ) calışmasıdır.. zaten resimleri sırayla bakarsanız nasıl yapıldığını görürsünüz.. :cat:

Helal olsun usta yaw ben kalemle zor çiziyorum resimleri bide tabancayla nasıl çiziyorsunuz anlamıyom.Bizde bi kompresör var bu air brush tabancasını nerelerden bulabiliriz?Bide biz deneyelim.:)

Helal olsun usta yaw ben kalemle zor çiziyorum resimleri bide tabancayla nasıl çiziyorsunuz anlamıyom.Bizde bi kompresör var bu air brush tabancasını nerelerden bulabiliriz?Bide biz deneyelim.:)

Saol üstad..şimdi airbrush malzemesi ile ilgili yazılar bu forumun ilk sayfalarında yazmıştım.. almak istersende yardımcı oluruz.....

KAwasaki Vulcan 800 'e yaptığım Airbrush çalışması

Son düzenleme:
Harikulade olmuş tek kelimeyle..

Elinize sağlık..Diğer çalışmalara inanmak ta gerçekten çok zor..Sanat epey ilerlemiş bu konuda..ağzım açık kaldı vallahi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar