Fosfor

slm arkadaslar ben yeniyim burda ilk kez yaziyorum türkcem pekte iyi sayilmaz yurt disinda yasiyorum,bende motor kullaniyorum ve en önemli konuya hemen deyinmek istiyorum arkadaslar bunu ciddiye alirsaniz mutlaka yarariniza olacaktir :) motor kullanirken mutlaka üzerinizde Fosfor olmasina özen gösterin türkiyede fosforun pek yaygin olmadigna kendim sahid oldum ne dersiniz.......:)

hYypnose hoşgeldin.ilgine teşekkürler.Güzel bir hatırlatma sağol

Super Moderator
Hoşgeldin hYypnose...

Burada fosfordan kasıt reflektif bir malzeme mi?

hYypnose
Hoşgeldiniz,
söyledikleirinizde çok haklısınız,
ben scooter ıma kendim kırmızı fosfor şerit çektim ve internetten de reflektif yelek siparişi verdim, şeridin metresi 15 YTL ama görünürlüğünüz oldukça artırıyor.
Bu arada bu sitede bir arkadaş ta işçi kıyafetleri satılan yerlerde bu şeritlerin giysiler üzerine yapıştırılabilen kumaş türünün sağlanabileceğini söylemiş, Onunda metresi 1,5 YTL imiş, para sayılmaz ama kesinlikle işlevsel,
kazalarda çoğunlukla farkedilemediğimiz yada geç farkedildiğimiz için görünürlüğü artırmak çok önemli,
saygılar,

Aramıza hoşgeldiniz...:rendeer:
Fosfor derken reflektiften bahsediyorsun galiba..

Giysilerimizin genelde üstlerinde bulunur..:cherry:

Ama hatırlatman iyi ayrıca fayda getirecektir..:wiinkk:

aramıza hoş geldin ve aydınlatığın için sağol yurt dışından fosfor suzmu gürünüyoz acep:p

hoşgeldin.montlarımızda reflektör mevcut zaten.monttaki reflektörü farketmeyecek sürücünün gözüne gözlük....artık ne deyim.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar