Forumda yeni birşeyler sormak veya katmak amacıyla herhangi bir paylaşım yapıldığında hemen bir grup çıkıyor ve alaya almaya başlıyor. Forumda eski olmayı ve km göstergelerini tecrübe kabul eden bu grup tecrübeli kullanıcı ahkam kesmeye başlıyor. Hoşgörü kavramı da zamanla kayboluyor.
Bazı eskilerin gönderdiği mesajlara bakarsanız ne demek istediğim anlaşılacaktır. Sadece geyiğine mesaj atılıyor. Ben kendi adıma büyük heveslerle girdiğim ve üye olmasamda birkaç yıldır takip ettiğim motosiklet.net forumuna üye olduğum şunun şurası 1 ay. Ama ben bile şimdiden soğudum. Konu açasım aklımdakileri yazasım veya soru sorasım gelmiyor.
Zira foruma hiçbir katkısı olmayan BOŞ eleştiriler geliyor. Bunu sadece kendi açtığım konular için söylemiyorum.
En çok açılan başlangıç motoru konusundan bıkılmış mesela. Ama kimse neden gerçek yönleriyle 600cc ile başlanmaz yazmamış. 600cc ile başlarsan = ölürsün önyargısıyla cevap veriliyor. İyide neden olduğunu anlatan cevapları ben eski konularda dahi görmüyorum. Gördüğüm tek şey 600cc ile başlayıp ölenlerin haberleri ve videoları. O videoları izleyen adam motora hiç başlayamaz zaten.
Korku bilinmeyenler nedeniyle ortaya çıkıyor. Kulağa hoş gelen değil gerçek nedenler, bilimsel veriler ve gerçekten samimi tecrübeler paylaşılmalı. Örneğin 600cc motosiklet alıp adam gibi binerken ölen insan sayısı çok az. 150cc de olsa 600cc de olsa kaza nedenleri hep aynı. Adam düz yolda gidiyordu öldü haberleri yok. Kazalarda kök neden mutlaka oluyor. Diğer nedenler artçı nedenler oluyor. İşin sırrının gaz kontrolünde olduğunu anlatan yazılar yok.
Savunmak istediğim bunun doğruluğu değil. Ama genç veya yeni başlayan herkes sadece ölürsün değil neden olmayacağını anlamadığı sürece büyük cc ile başlama sorularıda kesilmeyecektir. Motosiklet yeteneğinin geliştirilmesine yönelik sadece bu sitede değil hiç bir sitede gerçek bilgiler yok. Gidin eğitim alın sözü ezberlenmiş aynı şeyler anlatılıp duruyor.
Eğitim de bir yere kadar. Sürüş eğitimleri bellidir. Motosiklet yol sanatı kitabında bu detaylıca anlatılmış. Bileği bükmek 2 de teknikleri anlatılmış. Anahtarda belli; düşük hızlarda motor kabiliyetinizi geliştirin. Sonrasında uzun km ler yaparak tecrübeyi artırın. Tüm eğitimlerde verilenlerde bunlardır. Ötesinde birşey yok. İyide kabiliyet nasıl gelişecek? Bol bol sıkışık trafikte sürüş yapmak düz yolda sürüş yapmaktan çok daha fazla geliştiriyor refleksleri, yetenekleri.
Kimse tüyo vermiyor. Nasıl yapılırsa km ler gerçek birer tecrübeye dönüşür anlatılmıyor. Benim aklı selim eski kullanıcılardan beklentim bu yönde.
Yeni bir haber vardı köpeğe çarpanlarla ilgili. Ben eğitimde büyük lastikli ve yüksek motorların köpeğe değilde ileri doğru bakılıp devam edildiğinde köpeğin üzerinden geçip gidilebileceğiydi. Bunun cross motorlarda kütük üzerinden geçildiğini görünce olabileceğini düşündüm bir süre. Ama bunun cevabı bir çözümü olup olmadığı üzerine tartışma var mı?
Rüzgarda devrilme hadisesi. Rüzgar motoru devirebilir diyerek cevap veriyoruz ama hangi rüzgar. Motoru deviren rüzgarın hızı mı? Yönü mü? Ben rüzgarda otobanda kapışan motorcular görüyorum ss lerle. Veya Balıkesir tarafında çok şiddetli rüzgarda rahat rahat gidenler. Köprü uçacak sanırken gazlayan kuryeler. Hemde en sağ şeritteki aradan otobüs tır gibi araçların yanından rüzagr yokmuş gibi gidiyorlar. Ben demekki cevaplardan tatmin olmamışım. Bu ne demek her gelen aynı soruyu açıp açıp soracak demek.
Benim aldığım en sağlıklı motosiklet üzerine kaliteli cevaplar malesef internet veya forumlardan gelmedi. Ben kuryelere sorarım. Bu adamların en düzü bile 500 bin km tecrübeye sahip oluyor. Onlardan aldığım kadar doyurucu cevabı forumda eskiyiz diyenlerden alamadım malesef.
Benim yıllar içinde çok çeşitli forumlarda gördüğüm bu kemikleşen kitlenin kaprislerinden dolayı forumların tıkanması olmuştur. Bu nedenle köklü forumlarda çok katı kurallar bulunmaktadır.