Forumun EN'leri...

Bu konu bana kendimi sorgulattı. Yaklaşık 12 senedir üyeyim, forumda yazı yazmadığım gün sayısı çok azdır, bir sürü tartıştığım kişi de olmuştur ama olumsuz anlamda bile olsa kimsenin aklına gelmemişim. Demek ki kendimde bir şeyleri düzeltmem gerekiyor ana neyi ? Bunun bir yansımasını özel ve iş hayatımda da yaşıyorum gerçi... Sorun anlaşılamamak veya yanlış ifade etmekte olsa gerek.

Abi bence profil fotoğrafı olan kullanıcılar daha da akılda kalıcı oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beni mi özledin @yürekçe :p

Bu konu bana kendimi sorgulattı. Yaklaşık 12 senedir üyeyim, forumda yazı yazmadığım gün sayısı çok azdır, bir sürü tartıştığım kişi de olmuştur ama olumsuz anlamda bile olsa kimsenin aklına gelmemişim. Demek ki kendimde bir şeyleri düzeltmem gerekiyor ana neyi ? Bunun bir yansımasını özel ve iş hayatımda da yaşıyorum gerçi... Sorun anlaşılamamak veya yanlış ifade etmekte olsa gerek.

Ben forumun kurdu olarak siz hic aklimda kalmamis.. enteresan cidden.. neden acaba?

sorgulama hocam ben hatırlamışım işte :)
yeni motor çıkacaksa seko ne demiş diye özellikle bakarım yorumlarına

F54

Merhabalar;

Forumda yeni olan acemi kardeşlerimizin,heveslerini kırmadan,terslemeden,yardım istediğine pişman etmeden,cümlelere kelimelere vs.takılmadan,siyasete

girmeden,olur olmadık yerde atlamayan,zıplamayan,üyelere konu hakkında yardımcı olan yol gösterenler bkz. aşağıda;

*Yeruçağı
*whitedeamon
*hokahey
*pokeharun
*xcom
*Tefoo
*Shooter1
*F54
*Ve daha ismini sayamadıklarım kusura bakmasın...

Sağlıcakla tekerleriniz düz bassın.....

Birisine bi faydamiz oluyorsa ne mutlu bize
Bu arada forum u en işe yarar üyesi
1 oocan usta
2 mod.olcay
3 leventi göçmeni bende sevmem nc ye çok bok atıyordu hic kullanmadan :D :p

Forumun EN INANILMAYANI olarak yerimi alıyorum:salut:

Her yorumuma Hala..... Abi/hoca senmisin? Yeter artık sahte takılma diyenler var..

Sahte hesapların tespit edildi diyenler oldu oysa yok.

Öldükten sonra şiirleri okunacak şair gibi dolaşıyorum forumda:cherry:

Tıpkı Şarlo karekterine en çok benzeyenin seçileceği yarışmada sırf espri olsun diye giren gerçek Chaplin'in 3. Seçilmesi gibi dramatik oldum.

Bende kendimi forumun en V-Strom severi ilan ediyim.

Tabi ne kadar sevsemde frenlerinin berbat olduğu gerçeğini değiştirmez. Seviyoruz ama körü körüne değil , şımartmamak lazım okadarda aleti . :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Öncelikle Forumda kimseyle aktif olarak görüşmedim. bir kişiyle görüşecektim. Çok iyi bir arkadaştı ama vefat etti @osmanico :( onun dışında En moderatör @uğur moderatör. Adresine çiçek yollayacak kıvamdayım :) bunun dışında bana torrent sitesi için davet yollamıştı @bisnev99 :) Sonra bazı konularda birbirimizle aynı görüşte olup birbirimizi sevdiğimiz savunduğumuz @cbr125 :) sonra bilgi konusunda benden iyi olup birşeyler kaptığım üyeler var
@coq
@hasmet
@kuvvetmira
@whitedeamon
@bektanist
@mengu(iki tane var biri 16 diğeri neydi ya :D bir tanesi cg ciydi galiba
@crenox

Vay bee toplasan aktif 20 kişi falan vardır diyordum ama sitede aktif kullanıcı baya varmış :D neyse. Enlerden bir kişi seçebiliyorsak ben @uğur moderatör diyorum.

Kübra video çek motorunu falan tanıt görelim seni inanalım. Gerçi ben inanmamazlık etmiyorum ki.

Akıllarda iz bırakabilmek. Hoşuma gitti. Samimi olmak lazım. Şunu unutmayalım yaratılış gereği hepimiz yaklaşık değerdeyiz. Farkı sonradan çaba ile ortaya koyarız.

Son düzenleme:
Bu arada az yazar ama bir motosiklet tamircisi(g.o paşalı, sakaryalı) olan üye var, adam her ihtiyacı olana çin olsun, hurda olsun, eski olsun demeden üşenmiyor gocunmuyor,mekanik olarak çüzümü varsa anlatıyor. Problemi söylüyor.

Böyle adamı, hele hele sanal ortamda pek bulamassın:) Ego yok, yardım severlik on numara:cat:

coq,kuvvetmira,tigermbz,haşmet abilerimizin tartışmalarını hiç bir şeye değişmem.

En mükemmel gezi ve kamp raporları - oyunageldim ve guven61

En çok doğru bilgiyle karşıma çıkan - hasmet

En insancıl ve efendi üyeler - sey_47 & vader

En kafa dengi(m) - computeus & capozzz

En güzel fotoğraflar - Deryali

En "bu adam iyi yazıyor" dediğim - The Dude & her ne kadar siyasi görüşlerini desteklemesem de KUVVETMİRA

F54

Bu arada az yazar ama bir motosiklet tamircisi(g.o paşalı, sakaryalı) olan üye var, adam her ihtiyacı olana çin olsun, hurda olsun, eski olsun demeden üşenmiyor gocunmuyor,mekanik olarak çüzümü varsa anlatıyor. Problemi söylüyor.

Böyle adamı, hele hele sanal ortamda pek bulamassın:) Ego yok, yardım severlik on numara:cat:

serkanadh kendisi ile çok konuştuk alışveriş bile yaptık ama daha denk gelemedik...

adım geçmiş, eyvallah :rendeer:

bikaç da benden;

en efsane..........................mete_han
en nostaljik.......................Prometheus
en kalender........................mezit
en elinden her iş gelir.........piyanist_irf
en akademik........................zaferce
en didaktik.......................watercolours
en geyik............................yunusus
en zengin gösteren.............TAYFUNBORA
en motorcu.......................mengu16
en hissiyatlı.....................yürekçe
en moderatör......................eyong
en laylon moderatör..............Lucas

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En iyi fren yapan: takıntılı
Yakın zamanda en iyi teker yapacak olan: takıntılı

Moderatör
adım geçmiş, eyvallah :rendeer:

bikaç da benden;

en efsane..........................mete_han
en nostaljik.......................Prometheus
en kalender........................mezit
en elinden her iş gelir.........piyanist_irf
en akademik........................zaferce
en didaktik.......................watercolours
en geyik............................yunusus