Forumun EN'leri...

Gecen gun oturup dusundum, Motosiklet.net'in EN'leri kimlerdi acaba?
Mesela ben en cok kimin bilgisine güveniyordum soru sordugumda? Bana gore EN bilgili kimdi?
Kimdi EN açıklayıcı yorum yazani?
Kimdi EN esprili ve bana keyif vereni okuyucunca?
Yada kimdi EN trolu?
Iste EN'ler kimlerdi.. Karizmatik, beyefendi, hanfendi, bilgisi saglam, tecrubesine güvendiğiniz, sacmaladigini düşündüğünüz... gibi gibi..

Valla trolleri tanımam çok safım yada iyi niyetli.. Ama bi kaç kişi var yazılarını okurken keyif alıyorum ve bilgilerinden faydalandığımı düşünüyorum. Başta Coq, hasmet, zaferce, yürekçe bi kaç kişi daha var unuttum.
Mesela COQ (kok) beyin hatta abi diyelim bütün açtığı konuları okumuşumdur, her ne kadar yeni olsamda. :)
Saygılar.

Not: The Dude ise yorumlarına kahkaha attığım, ince mesaj veren bi forumdaşımız unutmamak lazım. :)

Son düzenleme:
Faydalı paylaşımlar konusunda zaferce hocam en etkin rolde:)
Sinan hoca, Levent göçmen, yürekçe, Mengü 16 yorumlarını en çok dikkate aldığım kişilerdir.
Son olarak Fatih.met efsanedir :)

Merhabalar;

Forumda yeni olan acemi kardeşlerimizin,heveslerini kırmadan,terslemeden,yardım istediğine pişman etmeden,cümlelere kelimelere vs.takılmadan,siyasete

girmeden,olur olmadık yerde atlamayan,zıplamayan,üyelere konu hakkında yardımcı olan yol gösterenler bkz. aşağıda;

*Yeruçağı
*whitedeamon
*hokahey
*pokeharun
*xcom
*Tefoo
*Shooter1
*F54
*Ve daha ismini sayamadıklarım kusura bakmasın...

Sağlıcakla tekerleriniz düz bassın.....

Son düzenleme:
Ben kendimi övmeye geldim. En çok mesajı olan boş mesaj pek atmayan, forumda en çok arkadaşı olan(şu an 110 kişi) benim :mrgreen: Her özel mesaj atan nedense arkadaş olarak eklemek istiyor, aslında cevap vermem için şart değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni gelen acemilere torllemeye çalışan ----> Levent Göçmen (İnş ban yemem) Seviyoruz levent abi <3

O değilde en keyifli kamp yapan diye seçeneğiniz olursa çekinmeden Sıtkı Güven derdim. O aladağlar kamp gezileri hala içimde uktedir.

En zengin @Stunt . En çok mesajı olup her şeyde bir fikri olan @Mengu16 . En güzel açıklama sahibi @Uğur . En cana yakın @fatih.met . En cesaretli @Uğur Gündüz. En bilinçli kişi @Salurbey. En saygıdeğer @zaferce. En iyi araştırmacı @stevejones. Bunlar benim en'lerim. Bu listenin arasına birde nick name'i tam hatırlamıyorum da ilk başladığım sıralarda bana çok yardımcı olan sözlerine hep güvendiğim Sepetçioğlu (yada ona benzer bir nick name) vardı o bana en çok yardımı dokunan kişiydi kendini bu sıralar göremiyorum forumda.

Her kullanicin nickalti olsaydi cok sey yazardim. Buradan ifsa etmek yerine sizin yazdiklarinizla benim favorilerim eslesince gulumsuyorum. ama daha yazilmamis onlarca kullanici var,hadi millet abanin :)

Mersin İl Temsilcisi
En dışı awesomee
En fikri, coq
En ilham, kuvvetmira ve the dude, tigermbz
En gezgin, Sıtkı başkan guven61
En özlediklerim, remzi, barodi, cerrahi, hanedan12, ve h...

Unuttuklarını kusura bakmayın..

En dışı awesomee
En fikri, coq
En ilham, kuvvetmira ve the dude, tigermbz
En gezgin, Sıtkı başkan guven61
En özlediklerim, remzi, barodi, cerrahi, hanedan12, ve h...

Unuttuklarını kusura bakmayın..

Ben en neyim yurekce en dışı derken kapi disari mi demek istedin :salut:

Ablaların EN Awesome'u Awesomee

En icten kardessin hemde en toprak :)
Bende en yap bozla ustaligi bana ogreten en ogretmen keremkrm'dir iddiam uzere forumun en uzunudurda 2.04cm ile :)
En yureklisi yurekce :)
En babasi olcay :)
En hocasi tam dogru noktayi soyleyen coq:)
En teorik pratik surucusu zaferce :)
En atesli kavgalarin adami kuvvetmira:)
En ego levent :)
En baskan alpertim:)
En esprili dost lucas:)

Geldikce aklima devam ederim ben :)

Son düzenleme:
En büyük troll snappy mi

güldürmeyin.
Öyle bir Trolleme varki bu sitede.

Bütün Motosiklet forumları çalkalanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar