Forumun en genç üyelerini saptayalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pardon ama ben haala nie yazılamadımm acep :DD

Evet sevgili arkadaşlar. Sitemizde birçok abimiz var.
Bizde birleşelim diye düşündüm. 18 yaşından küçük üyelerimizi bu başlık altında toplayalım. Listeye adının eklenmesini isteyenler söylesin ekleyeyim.
1. SeRHaTeKiNci (17)
2. kkorhann34 (14)
3. ince54 (17)
4. eCLPs (17)
5. godfather (17)
6. kraljames (18)
7. delicoban (17,5) :queen:
8. uNkNowN... (16)
9. sanalex (18)
10. bur-k@ (18)
11. dogu (17)

abu saka fılan okulda bıttı agustosta 18 gelıyor...yavas yavas buyuyormuyuz ney:queen:

yapma yaawwwss. olm büyüyon tabi. ÖSS ye girecen hic düşündügün yok walla. neyse ben kaçar

merhaba gençler. ben derim ki birbirimizi daha iyi tanımak için üç - beş bişiler çizelim :) ben başlıyorum ilk olarak

izmir -bornova da yaşıyorum.
makina otomasyonu ve otomatik kontrol bölümünde öğrenciyim (teknik lise 11. sınıf bitmesine 1 sene daha var :) )
mekanik-elektronik ile haşır neşirim
50 cc lik scooter ım var 2005 den beri kullanıyorum 10,000 km yapmışımdır herhalde
üni ye geçtiğimde cbf 250 düşünüyorum yada gt 250 R
olabilir.

bunların yanında halk oyunlarıyla ilgileniyorum , çok güzel zeybek oynarım :)
bu topic te 1 sene takılırım 19 olunca biraz zro bulursunuz beni :p

açılışı ben yaptım umarım gerisi gelir :)

görüşmek üzere :rendeer:

Son düzenleme:
şu öss yi hatırlatma bana:p

gerçeklerden kaçamazsın olm.

merhaba gençler. ben derim ki birbirimizi daha iyi tanımak için üç - beş bişiler çizelim :) ben başlıyorum ilk olarak

izmir -bornova da yaşıyorum.
makina otomasyonu ve otomatik kontrol bölümünde öğrenciyim (teknik lise 11. sınıf bitmesine 1 sene daha var :) )
mekanik-elektronik ile haşır neşirim
50 cc lik scooter ım var 2005 den beri kullanıyorum 10,000 km yapmışımdır herhalde
üni ye geçtiğimde cbf 250 düşünüyorum yada gt 250 R
olabilir.

bunların yanında halk oyunlarıyla ilgileniyorum , çok güzel zeybek oynarım :)
bu topic te 1 sene takılırım 19 olunca biraz zro bulursunuz beni :p

açılışı ben yaptım umarım gerisi gelir :) msn den irtibata geçmek isteyen olursa adresimi de yazıvereyim [email protected]

görüşmek üzere :rendeer:

kardeş teşekkürler.. çok iyi düşünmüşsün.
Burdur-Merkez'de oturuyorum. Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okuyorum. 11'e bu sene geçtim. Benim henüz motorun yok ama 2 hafta içinde Bir Kymco CK 125 sahibi olacağım. Aynen bende senin gibi üniversiteye geçince GT 250R düşünüyorum.
Futbol, bilim-kurgu film ve kitapları, yüzme, tenis ve bilgisayarla uğraşırım.
Halk oyunları ekibindeyim. Aynı zamanda futbol takımındayım. Üstelik Tiyatro ile uğraşırım. Bu kadar yeterlidir heralde...

AYRICA BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM. KUTLARSANIZ SEVİNİRİM. :queen::queen:

Ben Mersinde yaşıyorum... liseyi yeni bitirdim... bu sene büyük ihtimal ünüversite :p
mondial 151rs motorum vardı 1.5 sene sorunsuz kullandım 3 gun once sattım sımdı buyuk ıhtımal cbr125 alıyorum.... hyo gt250r da guzelde param yetmıyor :p
Serhat Benim üstüme futbol ve basketbol oynayanı tanımam okuldada heryerde en iyisiyim bırakta iyi olsun 1.85 boyumuz var :p
Özellikle Bilgisyar konusunda üst düzey bilgim var... 1 sene Arkas bilgi işlem merkezinde calsıtım gecen hafta şirketten ayrıldım...
Bu kadar sorunuz varsa sorun cevplıyım :p

AYRICA BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM. KUTLARSANIZ SEVİNİRİM. :queen::queen:
50 keremi kutluyacaz:queen::queen:

Son düzenleme:
bilgisayar konusunda ben sizler kadar iyi değilimdir herhalde ben pc yi genelde iş amaçlı kullanıyorum arada nete de giriyom tabi modelleme üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum birkaç örnek , bunların yanında bende haşırneşirim pc ile yanlız linux kullanıyom bunun yanında mikroişlemci kontrolü , #c ve visual basic ile vakit buldukça uğraşıyom :) donanımsal bilgimde yeterlidir eğer bir problem olursa yardım edebilirim
birkaç örnek

basit bir mekanizma

aslında en çok istediğim motosiklet çizebilmek ama gerekli kıvama ulaşamadım daha :) daha çok çalışmam lazım motosiklet çizmek için :)

FEna değilmiş biraz kendini geliştirisen güzel birşeyler yapabilirsin...
bu arada photoshop programı bılen varmı aranızda...?

@delicoban
motorumu alınca ilk senin yanına gelecegim. Görürüz kim oynuyor.. ama sadece futbolda iddialıyım. :p ulan oğlum kutlayın işte ehliyete 1 adım daha yaklaştım.. :p Bu arada okancım ben 1999 yılından beri yani 8 senedir, Burdur Datamedia Bilgi İşlem Merkezi ve UNION Yazılım(izmir) de çalışıyorum. Hala da çalışıyorum. ikisinin de sahibi aynı. Çeşitli yazılımlarımız var. Bu arada ben photoshop biliyorum ayrıca web sitesi tasarımı da yapıyorum. :queen:

@bur-k@
güzel çalışmalar. kendini geliştirebilirsen daha iyi şeyler ortaya çıkacaktır eminim. hımmm.. inşallah birgün motosiklette yaparsın.:queen:

inşallah alırsın serhat....:rendeer: bu arada web sitesi işiyle cok ugrastım 1 kaç tanede açtım ama olmadı... photoshop profosyonelse bana yolla:wiinkk:

yaw resimlerle pek uğraşamıyorum photoshop ta. web siteleri için grafikleri hazırlıyorum orda. o kadar profesyonel degilim.

sen su avatarını artık degıstırsen ımzanla avatarın bır tutmuyor:)

olm onu unuttum doğru . hemen degiştiriyorum.

degiştirdim. :queen:
+25 karakter :bounce:

Son düzenleme:
ha ıyı olmus:bounce:.............

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar