Forumun değerli üyesi kural z

Ağalar paşalar, bu kural z abimize bakıyorumda her başlıkta, her konuda elinden geldiğince yardımcı oluyor hepimize burdan hepimiz adına teşekkür etmek için bu başlığı açmış bulunmaktayım.
Teşekkürler kural z

Kendisine buradan ben de çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda yardım etmeye çalışıp fikrini söyleyen abilerime de teşekkür ediyorum. Sayelerinde neler öğreniyoruz.

Motosikleti
Yok
Benim de tuzum bulunsun. Kendisinin yapici ve olumlu yazim tarzini ve verdigi bilgileri de basarili buluyorum ben de. Youtube kanalini da takip ediyorum :)

Bi arkadaş, sorunu olan birinin başlığına yazmıştı geçen "şimdi kural z gelir" gibi bi cümle, o arkadaşın dediği gibi hatta gelmiş şuan yazıyor olabilir

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Şimdi bir işgüzar yönetici gelir "kişiye özel başlık açılamaz" kuralı gereği başlığı kilitler :p

Madem öyle sağolsun, teknik konularda bilgi veren üyelere her zaman ihtiyaç var.

Şimdi bir işgüzar yönetici gelir "kişiye özel başlık açılamaz" kuralı gereği başlığı kilitler :p

Madem öyle sağolsun, teknik konularda bilgi veren üyelere her zaman ihtiyaç var.
Anasayfaya girdim başlığı göremedim kesin silindi dedimde aşağılarda kalmış 😂

Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum ki zaten forumun amacı da bu değil mi?

Ama beni utandırdınız, ilk kez bu tip bir teşekkür alıyorum. Asıl ben teşekkür ederim ::utangac:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

Teşekkürler sayın yöneticim. Her ne kadar gün itibari ile "konuyu yanlış yere açmak" tan bir uyarı almış olsam da olsun :thumleft:

Hem her zaman öyle sıkıcı, teknik konulara da girmiyorum. Arada değişiklik yaptığım da olmuyor değil hani :p

Detaylı, imlalı ve de okunaklı tüm mesajların için benden de teşekkürler. Özellikle grenaj tamiri videosu ile +rep :)

eU6eys.jpg

Motosikleti
XMAX 300, MT 25, ARORA BEATRİX, HONDA FORZA 250
Adamın dibidir karesidir. Hiç bir soruyu yanlış yönlendirmez. Bıkmadan sıkılmadan herkese yardımcı olmak ister. Dinleyen faydalanır dinlemeyen pişman olur. Yanlış bilmiyorsam bir youtube kanalı da var. Hatta yenge ile bir kazasını paylaşmıştı. Kaza da değil hödüğün biri motorlarına arkadan dokunmuştu. Tekrar geçmiş olsun bak aklıma geldi.

Super Moderator

Olcay bey, görevinizi yerine getirmediğiniz için şuan size 3 hafta uzaklaştırma cezası veriyorum, bilginiz olsun. Anayasa belli, kurallar belli,, bir de yöneticileri kakalamak felan.

Ulen arkadaş,nasil bir konu açtınız!

modları bir birine düşüreceksiniz...:pr:

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
bir kaç sorunda bizde de yardım etmişliği vardır teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar