forumumuzun medarı iftiharı askerliği de bitirdi geldi

Şımartmayın bu pro'yu derim ! Sonra pişman olursunuz :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
pro ne yemekler vardı ...askerliğin en güzel tarafı eve dönüşüdür...anneler süper yemekler yapar normal yemeğin bile ziyafet olacağı karavanalar sonrası için hayatın dönüm noktası gibidir o geldiğindeki sofra ....

pro askeremi gidiyor hayırlı olsun :p hayırlı teskereler çabuk bitir gel sana ihtiyaç var ( şaka şaka ) geçmiş olsun izmirede bekliyoruz yoksa biz geliriz :rendeer:

Sivil hayatında başarılar dilerim "prometheus".En zoru şimdi başlıyor,şansın açık olsun.:cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hani nerde o, Onur'cum geldin mi askerden. Oh iyi yani artık rahat uyuyabilirim, senin askerlik yaptıın süre içinde hep yarım uyku uyudum. Sana olan hasretimden değil yanlış anlama, savaş çıkarırsın diye tırstım :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Onur kardeşim hoş geldinnn sünnetini gördük askerliği de yedin elimizde büyüdü kerata :p hadi bakalım mürüvetini de görürüz inşallah :mrgreen:

HOŞGELDİN...
Bana göre omzundaki en ağır yüklerden birini hallettin..
Hayatının geri kalanında başarılar...

hoşgeldin, yeni yaşamda başarılar dilerim. artık bizim Ankara MT toplantılarına katılırsın değil mi.

boy

Pro hoşgeldin, ne çabuk bitirdin yaa askerliği. Bir de bana sor diyeceğini biliyorum. Asker adam için dakikalar geçmez ama burada hayat çok hızlı akıp geçtiğinden sanki kısa sürmüş gibi geliyor insana. Tekrar aramıza hoşgeldin...

Sağolun dostlar. Bitirdik geldik işte. Bugün motoru çıkardım garajdan, aküsü falan bitmişti onları hallettim.

Çok özlemişim keretayı yaklaşık bi 70 km falan yaptım bugün. Havalar bozmadan bir uzun yol fikrim var ama ne derece uygulanır bilemeyeceğim. Uzun yol olmasa da toplantılarda görüşürüz. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin pro; toplantılarda görüşmek üzere. Daha önce bahsi geçen harita metod defterini getirmeyi unutma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar