"Forumlar Okundu Kabul Et" nedir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karizmayı çizdirdiğimin farkındayım...ayküm ortaya çıkmasın diye 5.5 yıldır mücadele ediyorum :pama şu fakirin sorusuna bir cevap veriniz a dostlar...:p

Hızlı Menü de Forumları Okundu Kabul Et diye bir detay var...bu ne işe yarar allasen...çıldırıcimmm :queen: gogılda bakıyorum teknik sorunlardan bahsediyor...anlam içeriği ne ola ki...neden böyle bir link var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karizmayı çizdirdiğimin farkındayım...ayküm ortaya çıkmasın diye 5.5 yıldır mücadele ediyorum :pama şu fakirin sorusuna bir cevap veriniz a dostlar...:p

Hızlı Menü de Forumları Okundu Kabul Et diye bir detay var...bu ne işe yarar allasen...çıldırıcimmm :queen: gogılda bakıyorum teknik sorunlardan bahsediyor...anlam içeriği ne ola ki...neden böyle bir link var...

bu çizik pasta cilayla gitmez,
tamire degmez.astarı yüzünü geçer
biz seni böyle seviyoruz.:cherry:

konuların hepsini okunmuş gbi gösteriyor, rengi değişiyor.
hani bi konuyu okursun, sonra çıkıp diğer konuların göründüğü ana sayfaya baktığında, o çıktığın konuyu okuduğun için renk diğerleriden farklı olur ya, işte olay o.

umarım anlatabilmişimdir :cherry:

mete bey sen dua etki görüpte merak etmişsin,ben onu bile görmedim,de az önce baktım,ama anlamadım.:p
savaş kayan arkadaşın dediği gibi biz internetle değil.radyo tiyatrosuyla büyüdük.pazar günleri 12-13 arası,hafta içi 10,30 da çivilenirdim radyonun başına.
az fırça yemedim bu yüzden:queen:

Kitapların sadece başını ve sonunu okuyup o kitabı okundu kabul edenlere özel bir sekme olabilirmi :)

Forumun başlıklarındaki "konuda yeni mesaj var" uyarısını kaldırmaya yarıyor. Aynı zamanda son gönderilen mesajların da sıfırlanmasını sağlar :).

Super Moderator
Kendi kullanım şeklimden bir örnekle açıklayayım;
Hızlı Menü'nün hizasında bir de Yeni Mesajlar vardır ki son ziyaretinizden beri siteye yazılmış tüm mesajların konularını gösterir. Forumları okundu kabul et de bu listeyi sıfırlar ve o andan sonra yazılanların bir sonraki tıklamada orada listelenmesini sağlar (tabii forumun geri kalanında ve anasayfada da okunmuş gösterir).

Böylece o mesajlara, konulara bir kez göz gezdirdiğinizde, bir sonraki defa ssadece yeni mesaj yazılan konular listelenecektir...

"Temaslardan özel mesajları ve Forumda başkanlarından yalnızca alın"

peki bu nedir :)

Forumda Yazılmıs Tüm Konuları Okudu Olarak Sayar Ve
thread_new.gif
Bu Resim
thread.gif
Bu Hale Gelir.

"Okundu bil!" butonu ::shifty2:

Belli bir ücret karşılığında "okutuyoruz" ::winkwink

açıklamalar için çok teşekkür ederim...:rendeer: bir bilgi fukarasını sevindirdiniz ışık oldunuz...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
3193259-coins-with-children-abacus-and-teddy-bear.jpg

yarın gel, okuma yazmayı da öğretecem
a de bakıyım :p

42.saniyeye baksana bi hacı...herif taklayla girdi sahneye...vay anasını...:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar