Forumdan Banlanma

Bir abimiz veya arkadaşımız ; Motosikletle kaza yaptım bacağımda 3 farklı noktada kırık var diye bir konu paylaşmış.

Bende aynı şekilde kaza yaptım ve benimde ayağımda 3 farklı noktada kırık var. Bu abimizin açtığı konuyu okumak bilmediğim şeyler var ise bilgi edinmek için konuya tıklıyorum ama site bunu yapmama izin vermiyor. Bazı konular için özel şifre kilit vesaire mi var yoksa ben ban felan mı yedim. Gerçi ban yemiş olsam bu yazıyı paylaşamam ama yinede sizlere sormak istedim

Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------

file:///C:/Users/Caner%20AYDIN/OneDrive/Pictures/Screenshots/Ekran%20g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%202024-06-21%20144325.png

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------

Resim yükleyemedim :cherry::cherry:

dosya ismini link yazar gibi yazdığınızı görünce şok oldum bütün ofis size gülüyoruz hocam iyi forumlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Size de geçmiş olsun. O konu başlığında dün akşam yeni üyenin teki antin kuntin konuşarak polemik yarattı. Bu nedenle şu an hiçbirimizin konuya erişimi yok. Moderatörler muhtemelen mesajları inceliyorlar ya komple konuyu uçururlar ya da sıkıntı veren mesajları uçurup konunun tekrar erişeme açılmasını sağlarlar.

Size de geçmiş olsun. O konu başlığında dün akşam yeni üyenin teki antin kuntin konuşarak polemik yarattı. Bu nedenle şu an hiçbirimizin konuya erişimi yok. Moderatörler muhtemelen mesajları inceliyorlar ya komple konuyu uçururlar ya da sıkıntı veren mesajları uçurup konunun tekrar erişeme açılmasını sağlarlar.

İnşallah başıma bişey gelmez . Hırbonen gibi sürekli banlanmak istemiyorum :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İnşallah başıma bişey gelmez . Hırbonen gibi sürekli banlanmak istemiyorum :)

Bildiğim kadarıyla forumda ban yeme olayı alenen ağır bir küfür etmedikten sonra belli bir zaman diliminde mesajlarından aldığın şikayet sayısına göre belirleniyor. Sen efendi adamsın, sanmıyorum ban yiyeceğini. Hırbonen artık mimlenmişti, sanırım efendi uslu bir mesaj da yazsa şikayet ediliyordu belirli birkaç kişi tarafından. Forum yazarlığı biraz "atara atar, gidere gider" de olsa özel hayatında iyi yönden bambaşka biriydi, ben forumda arıyorum bu adamı.

Forumu kısa bir süredir kullanıyorum resim yükleme işini bir türlü çözemedim. Birisi beni aydınlatırsa eğer sevinirim tekrar rezil olmak istemiyorum 😅

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumu kısa bir süredir kullanıyorum resim yükleme işini bir türlü çözemedim. Birisi beni aydınlatırsa eğer sevinirim tekrar rezil olmak istemiyorum ��

"hizliresim.com" sitesine gir, resim seç bölümüne tıkla, resmi seç, yükle, çıkan ekranda "forum bb code" bölümündeki linki tıkla ve forumda mesaj yazacağın yere linki yapıştır. Forumda bizlerin gözlerinin kanamaması için eğer resmin boyutu çok yüksekse önceden boyutu ufalt, öyle yükle.

Bildiğim kadarıyla forumda ban yeme olayı alenen ağır bir küfür etmedikten sonra belli bir zaman diliminde mesajlarından aldığın şikayet sayısına göre belirleniyor. Sen efendi adamsın, sanmıyorum ban yiyeceğini. Hırbonen artık mimlenmişti, sanırım efendi uslu bir mesaj da yazsa şikayet ediliyordu belirli birkaç kişi tarafından. Forum yazarlığı biraz "atara atar, gidere gider" de olsa özel hayatında iyi yönden bambaşka biriydi, ben forumda arıyorum bu adamı.

Güzel yorum için teşekkürler :) Dün adama o kadar atar gider yaptık aynı kişi olabilir misiniz filan diye bi sizden bi bizden deyip engellemezlerse sorun yok. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Güzel yorum için teşekkürler :) Dün adama o kadar atar gider yaptık aynı kişi olabilir misiniz filan diye bi sizden bi bizden deyip engellemezlerse sorun yok. :)

Forumda "bir sizden, bir bizden" diye bir mantalite yok. Karşılıklı küfürleşme varsa iki taraf da ban yiyor hasmet ve hırbonen örneğinde olduğu gibi. Hırbonen ile de geçenlerde konuştum, misafir olarak bile epeydir foruma girmediğini ve facebook gruplarında takıldığını söyledi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hırbonen artık mimlenmişti, sanırım efendi uslu bir mesaj da yazsa şikayet ediliyordu belirli birkaç kişi tarafından.
Yok yok, aslında dört dörtlük mükemmel bir üyeydi de, kaşının üstünde gözü olduğu için banlanıyordu...

Sanki kuralları çiğnemeyen birini şikayet edince moderatörler mesajın içeriğine bakmadan banlıyorlar hemen...

Tommy, bul üç beş kişiyi daha, şikayet edin beni yirmi otuz kez, bakalım banlanacak mıyım?

Adam arkadaşın olabilir ama gerçeği bu kadar da eğip büküp kıvırmanın gereği var mı? Adamın açtığı sahte hesabın sayısını bilen yok yahu. Bereket forum ahbapçılıkla değil de kurallarla yönetiliyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yok yok, aslında dört dörtlük mükemmel bir üyeydi de, kaşının üstünde gözü olduğu için banlanıyordu...

Sanki kuralları çiğnemeyen birini şikayet edince moderatörler mesajın içeriğine bakmadan banlıyorlar hemen...

Tommy, bul üç beş kişiyi daha, şikayet edin beni yirmi otuz kez, bakalım banlanacak mıyım?

Adam arkadaşın olabilir ama gerçeği bu kadar da eğip büküp kıvırmanın gereği var mı? Adamın açtığı sahte hesabın sayısını bilen yok yahu. Bereket forum ahbapçılıkla değil de kurallarla yönetiliyor.

Efendi uslu mesaj kısmı biraz abartı olmuş, doğru. Ancak moderatörlerin tüm mesajlara hakim olması imkansız, gözden kaçan küfür, kıyamet içerikli mesaj çok, bunlar anca şikayetle bir sonuca ulaşıyor. Çoklu üyeliklerle yediği ban için birşey diyemem, çoklu üyelik kurallar gereği yasak ama orijinal hırbonen hesabıyla yediği banların nedeni küfür nedeniyle üye şikayeti. Bu şikayetlerle bir skor oluşuyor, o skora belli bir dönemde kabarmışsa ban yiyorsun.

Efendi uslu mesaj kısmı biraz abartı olmuş, doğru. Ancak moderatörlerin tüm mesajlara hakim olması imkansız, gözden kaçan küfür, kıyamet içerikli mesaj çok, bunlar anca şikayetle bir sonuca ulaşıyor. Çoklu üyeliklerle yediği ban için birşey diyemem, çoklu üyelik kurallar gereği yasak ama orijinal hırbonen hesabıyla yediği banların nedeni küfür nedeniyle üye şikayeti. Bu şikayetlerle bir skor oluşuyor, o skora belli bir dönemde kabarmışsa ban yiyorsun.

abi hırbonen denen arkadaş ( eğer yanlışım yoksa namı diğer salih ) haşmet'in dediği gibi sürekli yeni hesaplar açıp gereksiz polemik yaratan, insanların sinir katsayısı ile oynayıp bundan zevk alan arkadaş değil mi :) moderatörler gayette mesajlara hakim olabilir bence öyle aman aman bir hareketlilik yok forumda. bende artık salmış durumdayım bir kaç ayda bir çok canım sıkılırsa giriyorum bir kaç yorum yazıp çıkıyorum. ne kadar acı böyle bir forum sitesi hala var iken bunu değerlendirmeyip ittire kaktıra yürütmek. uzun zamandır da söylüyorum etkinlikler, buluşmalar, yarışmalar tertip edilse, insanlar tanışsa kaynaşsa diye ama nafile. ne yazık ki forum artık sadece soru sorma platformuna dönmüş halde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hırbonen herkese sataşmıyordu ama :) iyiydi ya renklendiriyordu :)

Doğru. Sonuçta kendisine sataşmanın sorun olmadığı üyeler mevcut değil mi? Ne de olsa "Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın." Süper mantık. Kahverengini sevmemiz de cabası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar