FORUMDAKİ TİPLER

Hepinize merhaba :)
Forumdaki tipler:
1)senelerdir burada olanlar:Bu abiler senelerdir burdadirlar.Herkese yardim ederler.
2)milletle dalga gecen tipler:Bunlar aslinda bi yerde haklidir ama yinede bazen abartirlar olsun :)
3)600-1000cc ile baslamak isteyenler:Bu abilerin sonu genelde uzucu olur :( Aradan sag kalanlar ise millete tavsiye ederler . Sakat tipler bunlar :) (vefat edenleri rahmetle aniyorum :()
4)Her gun gelip cbr soranlar:Bunlar gelirler cbr sorarlar ... Millet alay eder ve kufur ederler. Genelde butce sikintilari yoktur...
5)Caps lock-imla takintililar:Bu abiler genelde madde 4'tekilere atar koyarlar . Haklilar aslinda ne yazdiklari hic belli olmaz. (Bu abiler kusura bakmasin mobildeyim)
6)Kendinyapcilar:Herseyini kendileri yapip foruma atar. Faydalida olur. :)
7)Motorsuzlar:Iyileri ve kotuleri vardir. Iyi olanlar hep yardim eder. Digerleri ise bos bos konusur :)

Sizde kendinizi yazin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
6.numero ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boş konuşanlar 9.
kıskananlar 10.
herseyi bildiğini sananlar 11.
herseye maydonoz olanlar 12.
vss. cok var.

yıllarımızı verdik bu işe be hajı, buralarda yaşlanıcaz bu gidişle :mrgreen:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Biraz 1(elimden geldiğince bilgim yettiğince), bir tutam 2 aslında 6 da var ama tembellikten forumda paylaşmıyorum.Şimdi ne oldu 1+2+6 bunlara ek olarak biraz da delilik eklediniz mi işte ben.Afiyet olsun.:mrgreen:

8) Gezginler.Gezip tozup forumda gezi raporlarini paylasirlar.Herkesi imrendiriler hatta kudurturlar :)

Hoşbulduk. :) Ben kötü biri değilim, sadece sessizliği bilirim diye bir şarkı var ya... :D Elimden geldiğince varsa sadece tecrübemi ve yazılı dokümanları aktarırım. X,Y,Z nin lafını ve/veya düşüncesini taşımak gibi kötü huylarım yoktur. Siz karar verin... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar