Forumda chat bolumude olsun mu?

Forumda chat bolumu olsun mu?

• olsun

Oy: 15 53.6%
  • olmasin

Oy: 10 35.7%
  • yorum yok

Oy: 3 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moderator ve administrator arkadaslarin dikkatine!
YAw arkadaslar size bi onerim olcak biz kocaeli pikniginde gordukki herkes cok iyi ve kalabalik bir arkadas grubuyuz ve birbirimize tutkunuz...eger benim gibi dusunenler cogunlukta ise lutfen bu foruma birde chat bolumu ekleyelim nolur.sohbetler olur arkadaslar birbirini tanirlar ne biliyim...lutfen onerimi dikkate alin gerekirse ozeldende cevap verebilirsiniz...onerime katilanlar?

chat bölümü olursa herkes chat bölümüden konuşur ve topiclere şimdiki gibi katılım olmaz..bence gereksiz :farao:

Imkansız gıbı bıse olur murat abi . Cunkı o kadar kısı onlıne ve hepsı bıseler yazarsa hem sıte donar hem yazılar okunmaz serı serı gecer en ıyısı bole devam :mrgreen: :)

olsun olsun.olsun ki forumdaki geyiğin önüne geçilsin:mrgreen:

olsada pek sağlıklı çalışmayan bi sisteme sahip bu forum chatleri gördüklerim kadarıyla en azından

bi kaç gün sonra zaten millet kendisi sıkılır yine foruma yönelir

msn i boşuna mı icat ettik ayrıca

Başlıklar bilgi paylaşımına toplantıların duyurulmasına yetmiyor olsa tamam chat olsun diyecem ama bence gereksiz bi öneri :farao:

bence sadece form üyelerinin görebileceği chat bölümü olsun misafir üyelerimiz buraya yazdıklarımızı görsünler chat bölümündeki geyik muhabbetlerini görmesinler böylece formda gereksiz başlıkların birazda olsa önüne geçilmiş olur diye düşünüyorum :silent:

arkadaslar geyikler orada donsun en azindan bilgi,yi hem chatede hemde forumda paylasarak daha saglikli olmazmi benim dusuncem olsun yonunde cunku orada herkses tanisir bu arada msn sini vermek istemeyenlerde oradan muhabbetlere katilabilirler :) hem geyik muhabbeti orada daha iyi olur dusuncesindeyim forumdada kalici olur geyikler ama chatde herkes birbirinide tanir ben daha bi butun olacagimizi dusunerek actim bu anketi :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu konu daha öncede tartışılmıştı. Site yönetiminin kararını tekrar ediyorum.
Site olarak chat bölümü açmayı düşünmüyoruz.

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar