Forumda Age of 2 oynayan var mıdır?

Yaklaşık 2 yıldır age of empires 2 oynuyorum arkadaşlarla kafede lan üzerinden. Bir kaç defa online denemem oldu fakat ecnebiler benden çok daha başarılı olunca pek oynayamadım :) Burada oynamış olan, oynamaya devam eden biri var mıdır?

Onu denedim de pek oynayamadım gerçek dışı şeylerle aram iyi değil :bounce:

mLh

Zamanımın oyunuydu bee..1997-98-99 yıllarında hiç sıkılmadan usanmadan oynardık namussuzu cafe ahalisiyle :cherry::cherry: Duygulandım bak şimdi :salut:

96'da doğdum nerdeyse benle yaşıt oyun :) Ama bu zamanlara kadar getirdik, bu kadar strateji isteyen başka bi oyun bulamadım ve bu kadar zevkli. Hala oynayan arkadaşlar varsa bir ara oynayalım online'dan age of conquerors 2 :)

Harikadır. Lisedeyken çok oynardık. En son nerden baksan bi 4 sene oldu oynayalı.

96'da doğdum nerdeyse benle yaşıt oyun :) Ama bu zamanlara kadar getirdik, bu kadar strateji isteyen başka bi oyun bulamadım ve bu kadar zevkli. Hala oynayan arkadaşlar varsa bir ara oynayalım online'dan age of conquerors 2 :)
bir de total war serilerini dene derim özellikle Rome total war ...

mediavel 2 orta çağ da geçiyor seneye rome ıı çıkıyor onu bekliyorum devrim gibi olacak bu seferki yeni oyunu :)

ilk 98 99 falan olmasi lazim oyunla tanismistim. 2001 2005 arasi deli gibi oynardik. Hala da ekip toplar gider oynariz. yalniz conquerors olacak :)

:) hoş bir gülümseme kapladı yüzümü birden.
ah ah siz bilmezsiniz o yılları kendi aramızda turnuvalar düzenlerdik.... :)
bilgisayarım biraz vasat ama sanırım age of 2 yi kaldırır. bulabilirsem tekrar yüklemek ve oynamak isterim.

Ne oynardım eskiden yenile yenile yenmeyi de öğrenmiştim...
Toplu grupla yapınca çok zevkli oluyor saatlerce sürüyor yapmak lazım

Age of conquer, Warcraft III (dota) RedAlert 1-2-yuri , dungeon keeper II ( strateji + karekterin içine giripte oynayabilirsun win7 de çalışmadı) oynardık dungeon keeper II çalışsa hala oynuyacam :mrgreen:

rome total war, barbarian version,total war (tüm oyunları),generals zero,Warhammer 40000 1-2 ve civ 4 civ 5 bunları muhakkak dene.

Laptop'um oyunu oynatmıyor maalesef ama baba ocağına gittiğimde eski PC'm ile hala oynuyorum ilk günki zevkle :) Türklerin tüfekçilerini alıp karşıyada hard seviyesinde 3 düşman koydunmu saatlerce kapışırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar