Subap ayarı atlanmış sanırım. Ekleyeyim istedim
Bende acemiyim çok bir bilgim yok. Genel okuyucuyum bildiğin. Çok faydalı olacak başlıklar bile ya Ti'ye alınmış yada bilgi kirliliğine uğratılabiliyor maalesef.
Benim artık forumu bırakmama ramak kalmasının başlıca nedeni kullanmadığı motosiklet hakkında ordan burdan duyup sıkanlar, yalan söyleyenler.
Yalniz konuyu acan adamin nickine bakin ahahaha![]()
![]()
Yani beni bile bu kadar ciddileştirip böyle bir başlık açtıracak kadar pürüz insan var demekki :cherry:
benimle aynı şeyleri düşünen insanların olduğunu görmek güzel.
Herkese iyi seneler , tekeriniz düz bassın
sanki sadece burası öyle. türkiye de dünya da genelde forular böyle olur. hele motosiklet gibi çok genel, çok fazla insanın ortak noktası olan konularda. mesela bir tıp ya da elektronik forumunda bu tür şeyler olmuyor. oradaki adamlar konu ile 1. dereceden alakalı. buradakiler ise öyle değil. yarım aylık maaşı ile motor alan, ehliyetten, kasktan bihaber olan adam da burda, yıllık birikimini motora dökmüş, her şeyi kağıdına göre yapan, motosikletinin bakımını kendi yapabilen adam da burda. isteyen herkes yazar olabiliyor. bir eleme yapılmadığı için buraya girilen bilginin kalitesi de belli değil. beğenmediğiniz yorumlar, bilgiler belki aslında olması gerekenler de olabiliyor.
dolayısıyla bu şikayet edilen durumun önüne geçilmesi çok zor. bir başka bakış açısıyla, çok normal karşılanması gereken bir şey.
cem yılmaz'ın dediği gibi, sınavla alınsa ben bu foruma girebilir miydim?![]()