Forum üyemiz Ferhat Zengi’yi (Sokollu) Kaybettik.

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun allah geride kalanlara sabir versin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakınlarina sabir diliyorum,cok üzücü.

gaz mı takılı kaldı acaba? veya frenler mi boşaldı..

Frenler boşalsa gazı bırakır motor freniyle bir miktar yavaşlardı. Burada son gaz duvara doğru gidiyor. Gaz takılı kalsa debriyaja basar. Bir dalgınlık söz konusu. Hemde ciddi bir dalıp gitme.

Allah rahmet etsin.

2 sn kadar sonra arkadan yine hızla bir doblo geliyor. Acaba bir problem vardıda o yüzdenmi bu hızla benzinciye girip bariyerlere çarptı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet etsin.

2 sn kadar sonra arkadan yine hızla bir doblo geliyor. Acaba bir problem vardıda o yüzdenmi bu hızla benzinciye girip bariyerlere çarptı?

Sanmiyorum,..orasinin acik oldugunu dusunen.bsska bir arac daha.

Neden bu kadar hizli gidiliyor abi,hic anlamiyorum bu isi..zaten motorsun,trafikte bekleme derdin yok.. ne kadar bir zaman tasarrufu sagliyor bu kadar hiz yapmak. ?

Yazik vallahi..

Motosikleti
Ns200 15"
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Rabbim yakınlarına sabır versin.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Allah rahmet eylesin, yakınlarına baş sağlığı dilerim.

Sanki orası yakıt istasyonundan bağımsız tali yol ayrımı gibi göründü. Acaba o yolu öncesinde biliyordu da trafiği görünce mevcut hızını da düşünerek karar verip oradan hızlıca kaçmak mı istedi? O esnada bareyerlerde herhangi bir renklendirme-ikaz olmadığı için zamanında fark edememiş, fren yapamamış veya zihin paniğe kapılıp karar mekanizması donuklaşmış olabilir. Arkadaşın o hızla yakıt istasyonuna girmeyeceği kesin.

Yorumunuz gayet mantıklı. Aklıma başka seçenek gelmiyor. Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Mekanı cennet olsun.Allah sevenlerine sabır versin.Belki dalgındı,belki de güneş gözüne geldi ilerisini göremedi.Artık bu saatten sonra ne desek ne yazsak boş....:pale:

Allah rahmet eylesin. Çok üzücü..
Ufuk abinin dediği gibi arkadaki doblo ile bir tartışma yaşamış ve kovalanıyor olabilir mi acaba?
Sadece bir düşünce. Trafikte olanları gördükçe aklımıza neler geliyor...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Diyecek bir şey bulamıyorum. Çok üzüldüm. :(

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar dilerim.
Öyle yeni yetme heyecanlı sürücülerden değil. Yolun dışına bu kadar kontrolsüz çıkmasında bir bit yeniği var. Çevrede başka kamera aramak lazım derim.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok üzücü.
Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına sabır dilerim.

Beton, düz yolda çok zor fark ediliyor. Hatta bir defasında karşıdan gelen gri renk aracı fark edememiş ve sollamaya çıkmıştım az daha kafa kafa çarpışıyordum. Bence merhum o bariyeri fark etmemiş.

Kaza çok kötü akılalır gibi değil..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin..:pale:

Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet etsin.

kardeş çok iyi yakalamışsın...belki emniyet şeridinde bir gerilim oldu vs istasyon girişindeki kamera görütüsüde izlenirse bu hızın nedeni belki anlaşılabilir...hiç bir motorcu bu hızlarla kontrolsüz bir şekilde istasyona dalmaz...her ne kadar yolu kestirme geçmek istese bile..trafik 20-30-40 ile ilerlerken bu hız anlamsız...kesin bir sebep var orda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar