Formula 1 E Gidenler Burda Toplanalim

Arkadaşlar formula 1 e giden var mı ben gidiyorum eğer giden olursa saatleri ayarlar gişelerden sonraki ilk opette buluşur yola çıkarız

Formula 1 vaaarr Güzelce gezisi vaaaaarr barışarock vaaaarrr kafam çok karışık hepsine gitmek istiyorum :)

---------edit---------

Pardon sapanca gezisiydi. Yoksa çatalca mıydı offf daha çok kafam karıştı

Ben de gidiyorum.

Ancak ben Bayramoğlundan geleceğim için, ters yöndeyim.

izmit ten gideceğim açık alan biletim var kaçta pistte olacaksınız

ben saat 13.00 gibi orda olacağım sarı gt250r ım var hyosung marka anatribünde olacağım ilk defa gidiyorum yolda inş karşılaşırız birileriyle çünkü tek seyretmek sıkıcı olabilir...

Kısmet olursa bende gitmek istiyorum yarın. Bakalım duruma göre:rendeer:

açık alandayım. wc durumları nasıl oluyor acıkta? moto gp'de de açık alandaydım ama wc ihtiyacım olmamıştı acaba var mıydı? baya uzun süre orda olucaz hava da sıcak illaki ihtiyacımız olur dimi? bilen varsa bi yazıversin lütfen

Her açık tribünün yanında WC'ler mevcut.
WC binaları oldukça büyük ve kullanışlı.O konuda hiçbir zaman sorun çıkacağını sanmıyorum! Hatta bazı yerlerde 2 şer bina var!:cat:

viper_! ' den : : WC haberlerini dinlediniz..:queen: :queen:

nasıl bir güzergah üzerinden gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

motorları güven içinde bırakabileceğimiz yerler varmı ?

Tarla bileti alan arkadaşlar ! güneş koruyucu kreminizi, şemsiyenizi veya şapkanızı almayı unutmayın, yere sermek için mat türü yumuşak malzeme getirin veya portatif tabure alın yanınıza, kurar oturursunuz. Bi de eğer doğru yere park etmezseniz baya bi yürümek gerekiyo, aman dikkat.....

Ben gitdim, donusde ik uc motosikletci beni gectie Istanbul-Ankara yolunda. Sanirim onlarda F1'den geliyordu.

bende gelecektim formula 1 e ama ne yazıkki motorumu satmakla meşguldüm keşke formula 1 e gitseydim satayım ikisinde anasını ikiside olmadı...:)

motogp' ye gittik ama formula'ya kısmet olmadı ist dışındaydım :(
neyse seneye 2/2 yaparız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar