FM Kask hakkında bilgisi olan var mı?

arkadaşlar ben kuruçeşme daytonadan fm marka bir kask aldım. satıcı bana kaskın çok kaliteli olduğunu ve tek kaldığı için ucuza verebileceğini söyled. ama eminönünde arça aldığım bir esnaf kaskın kaliteli değil dedi. nolan n62 ile aynı fiyata aldım. yanlış mı yaptım. bir bilen varsa söyleyebilir mi?

bir resmini çekip koyarmısın bi kask var aklımda fm mi fem mi ney diye 20 30ytl birşey o değildir herhalde :mrgreen:

digital makinem yok ancak tarif edebilirim. made in italy yazıyor. ben satıcıya güvendim kuruçeşmedeki daytona yamaha bayisine. bana, ürün ilk geldiğinde 200 euroya sattıklarını söyledi, kevlar carbonmuş e3 sertifikası olduğunu anlattı. ne var ki ben de bilmiyorum markayı hiç duymadım. inşallah dediğin gibi 20 ytl lik bişey değildir.

aradım sahibindende buldum benim dediğim marka bu ,

ve 15 Ytl imiş :mrgreen:

Son düzenleme:
bir sey olmak ıstıyorum daha demın sıtede okudum 170 € nolan kask alana senın kaskı hedıye edıyolar bence kalıtesız bırseydır

o kadar karamsar olmayın arkadaşlar

fm kask: 160£

böyle fiyatta var ama resim koymamışlar

Hatırladığım kadarıyla FM kötü bir marka değildi. Fiyatta bir aşırılık olduğunu sanmıyorum.

bilgi verdiğiniz için saolun. D3VIL kaskım ona benzemiyor.
babaçi fm kask için söylediğin fiyat hangi sitede acaba? resmi olmasa da önemli değil. fikir edinmek açısından önemli benim için. saol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar