Flip-front Kasklar İçin SHARP Sonuçları Açıklandı

2. el ve kredi kartına taksitli kask almam lazım sağlam olmalı ve 200 ytl yi geçmemeli ???? varmı yardımcı olabilecek vatandaş?

Yok malesef öyle ... bir vatandaş!
Anca "safabet" falan bulursun sanırım!
Hem 2.el,hem taksitli,hem de en fazla 200 ha,hem de sağlam,karışık pizzalı dolma gibi birşey yani!:mrgreen:

Schubert C2 kullanıyorum ve ben memnunum valla.Oradaki 4 yıldızında benim için pek anlamı yok.Almak isteyenede hiç tereddütsüz tavsiye ederim.

Fiyat konusunda bilgim yok ama bmw'ye mail attım cevap gelirse buraya eklerim

fiyatlar burda, Price: £250.00 (pound)

http://www.john-clark.co.uk/acatalog/Helmets.html

BMW-Enduro-Helmet.jpg

Son düzenleme:
2. el ve kredi kartına taksitli kask almam lazım sağlam olmalı ve 200 ytl yi geçmemeli ???? varmı yardımcı olabilecek vatandaş?

Arkadaşım, aradığın kriterlerde ve daha fazlası için Kızıltoprakta Önder Motor'da birşeyler bulabilirsinz. Birkaç hafta önceki yağmurda su bastığı için markalar hiç paraya satılıyor..Millet 3'er 5'er alıyor...

VaScO1925 ben Türkiye'deki satış fiyatını kastetmiştim :)

Bu maille olmayacak sanırım. Yarın bu kaskın Türkiye'deki fiyatı konusunu kesinleştirecegim. Topigi izlemeye devam ediniz:p

abi türkiyede ne var ki Allah aşkına :p

isteyen varsa gidip alayım geleyim :p

ama halis abi bu kasktan kullnıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam :silent:

edit yanlış hatırlıyormuşum evet =) bmw enduro kaskı yokmuş..

Son düzenleme:
demekki iyi bir kask değilmiş ...............diğer sayfada söylediğim gibi ..:)

dostum yapma yaa, 270 liraya aldığım cox trip kask nasıl 5 yıldız alsın :queen:

tamam kalite ile pahalılık her zaman doğru orantılı değildir ama yine de kaskını önüne koyup bi düşünmen lazım :p

Bu darbe testi.2 ay kullanıp vizörün veya kaskın herhangi bir yerinin kırılıp kırılmadığına bakmıyorlar.Kriter başa aktarılan enerji.Kask başa ne kadar düşük enerji aktarırsa testte o kadar başarılı olmuş oluyor.

ya tamam haklısın belki ince detayları ve işçiliği kötü olabilir ama yine de bi cox ile bi shoeinin darbe emilimi aynı olamaz herhalde...

Son düzenleme:
testler yapılmış işte, niye hala yok shoei daha iyidir diye savunuyorsunuz anlayabilmiş değilim.

Örnek: 150 milyar verip aldığınız bir mercedes euro n-cap çarpışma testlerinde 4 yıldız alır, ama 30 milyara satılan megane 5 yıldızla en yüksek skoru alır. En pahalı olan her zaman en güvenli olacak diye bir şart yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar