Flinta elektronik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
48.jpg

Bu resimdeki Motorlubisiklet hakkında bilgi verirseiz sevinirim bu motorlubisiklet 95 oktan benzinle gider mi acaba kullanlar warsa paylaşabilirlerse seviniriz şimdiden teşekkürler

kardeş hayrola ne etcen bu makineyi ben 10 yıl kullandım. 95 oktan yakarda benzine yağ eklemen gerek yoksa yağsız motor çalışırsa ne olur biliyorsun. iki zamanlı bi motora sahiptir. orjinal haliyle 70 km/h yapar. parçaları ucuzdur ve boldur en azından bizim buralarda. beldeyama üretiyordu hala üretiyormu bilmiyorum. elektronik ateşleme yani platin yok. iyi bakarsan yıllarca kullanırsın. başka bilgi lazımsa yaz yardımcı olurum.

Son düzenleme:
ben bunun 90 modelini 3 yıldır kullanıyorum. yedek parçası çok ucuz ön jant göbek dahil 30 ytl ,komple gaz kolu fren kolu levyesi 10 ytl, komple silindiri 60 ytl gibi birşey.fren balatası 6 ytl ve değişmesi çok kolay.
kullnım maliyeti orjinal hali ile binersen çok düşük. az yakıyor ve bakıma gitmese de oluyor.sadece benzine koyduğun yağa çok dikkat et ve 50 60 kmde bir dinlendir uzun yola çıkarsan hepsi bu.
ama heryerde parça o kadar bol değil. mesela istanbulda sadece sirkecide 2 tane dükkan satıyor.
ben memnunum ancak aynı paraya teknik olarak çok daha iyi motorlar var. tavsiyem alacaksan 2. el al.

Bu model artık üretilmiyor artık biyonik üretiliyor ;
50.jpg

Arkadaşlar alınmayın ama bu bionik'e 1629YTL çok değilmi ?

arkadaşlar dün bi adamda gördüm bu motoru, 0 km ve 70 cc. fiyatını sormadım.

www.beldeyama.com.tr

ayrıca bionik değil flintaydı motor, üzerinde 70cc olduğunu belirten sticker vardı, ayak marşıyla çalışıyor ayrıca.. 1700 den ucuz olacağını sanmam. çin malı motorlardan iyidir.

Son düzenleme:
Mikuni
Hoca ama hafiften karizma çiziliyor ...

arkadaşlar dün bi adamda gördüm bu motoru, 0 km ve 70 cc. fiyatını sormadım.

www.beldeyama.com.tr

ayrıca bionik değil flintaydı motor, üzerinde 70cc olduğunu belirten sticker vardı, ayak marşıyla çalışıyor ayrıca.. 1700 den ucuz olacağını sanmam. çin malı motorlardan iyidir.

iyidir iyi olmasına da yapacakları çok sınırlı ve fiyatı çok yüksek.ucuz satsalar şöyle 900 1000 civarı ebnce alınır.
o 70 cc muhabbeti de piyasada 70 ytlye filan satılan airsal marka silindir var ondan takıyorlar fabrika çıkışlı. çekişi filan güzel ama uzun yolda çok ısınabiliyor orjinal 50 cc daha randımanlı gibi.

Ben, gençliğimde (1990-1995 arası) bu motorun HYDRO modelinden kullandım.
50 cc idi.
Gelelim sorularına;

Bu motor her türlü benzini yakar, tek dikkat edeceğin benzine 0,04
oranında 2T yağ koyacaksın.Yani 1 kg. benzine 40 gr.
Benzini bidonla alıp, yağı kendin karıştır.Çünkü, benzinciler ölçmeden yağ koyarlar, ya motorun fazla yağdan boğulur, ya da az yağdan yatak sarar
(Tecrübe konuşuyor)
Bu motordan alırsan mümkün olduğunca tek kişi bin, 2 kişi binersen dik yokuşlara falan vurma.
70-80 Km civarı sürat yapar.
Duruma göre 30-40 Km gittin mi bu motoru stop edip soğuyuncaya kadar dinlendirmen gerekir, yoksa yolda kalırsın.

Fikrimi sorarsan;
Bu motora 1.700-YTL vermem, 100-125 cc arası bir çinli al, bundan 1000 kat iyidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yağ sorunu olmasaydı iyi olurdu belki alirim bunların egzoz sesleri falan cok hoşuma gitti rx le bunu kıyasliyamıyorum ne yapcam bilmiyorum:salut:

bu modelden anlayan arkadaşlar varsa bana özel mesajdan ulaşsinlar elimde scooterde war takas yapma ihtimalim olabilir bilginize ...

Son düzenleme:
bende war ama satmam
150 görüyo şimdilik jant kırık ama inş yapıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar