flash flash!!!! Derbi Fiyatları...

Arkadaşlar beklenen an geldi derbi satışta. Fiyatlar
Derbi gpr 125 racing: 8.590 YTL
Derbi Senda 125 R kros:6.290 YTL
Derbi Senda 125 SM kros:6.390 YTL
Derbi gpr 125 ndude racing:8.390 YTL
Ayrıca bu modellerin hepsi vade farksız 12 ay taksitle
:pr:
merak eden arkadaşlara duyurulur....

italjet, derbi fiyatları deyince , bende gs-fb maçını anladım :cherry:

Çok pahalı valla.. Hayatta verilmez diyorum.. Bahsettiği 125 cc motorların fiyatına canavar gibi er-5 çekersin altına..

federal' Alıntı:
italjet, derbi fiyatları deyince , bende gs-fb maçını anladım :cherry:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: harbi filmsin baba he
bu arada o fiyatlara türkiyede nal toplarlar
gider Aprilia alır millet daha iyi vallaha :p

valla lafı ağzımdan aldın cenk benden çok yaşıcaksın :p 125 cc lik motora 8,600 verene kadar ne canavarlar alınır ..

federal alem adammışsın valla. evet abi çok gereksiz bu motor bu fiyatla aıcaklarmı bakalım 2 zamanlı bide :queen:

1 adam bile almaz bence..125 cc 2 zamanli bi makinayi altindan yapsalar o kadar para etmez..gerci bunlar ozel makinalar, guclu muclu ama 8 milyar vericek olan zaten buyuk motor alicak insandir, 125 cc'ye niye binsin :farao: cok yalnis bi politika izliyolar bence bu fiyatlarla..aprilia rs 125 bile 6 milyar, biraz pahali sayilabilir..

Süper Moderatör (BBRR)
bu motorlaları bakın ben 125 cc motora ne paralar verebiliyom diyenler alır o fiyata temiz 2002 650 cc aletler var be

bu motorlar avrupada dehşet gidiyo ama onlar her parçayı bulabiliyo art gelir seviyesi yüksek adamların. benzin sorunları da yok bizde bi speedfight var valla korkudan binemiyoruz amerikan arabası gibi benzin yiyo valla bu kimbilir ne kadar yakar. taksitle kandırırız diye düşümüşler ama nafile türkler bu kadar kolay mal almaz çok düşünüp öyle alır

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fiyat çok uçuk bence de ama 1 sene içinde baya düşeceğini düşünüyorum ama yinede bence sürpriz bir makine 8 milyar parayı gözden çıkardınmı ne motorlar var mesela 2004 model suzuki GS500 yada kawasaki ER5 alınabilir araştırsan daha ne cihazlar vardır üstelik 125 lik bir motor asla racıng zevkini sonuna kadar veremez :thumright:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet amaç kesinlikle bu yönde bencede ama bir düşünsene derbi yada cbr 125 kullanan bir sürücü tecrübe edinip 600 lük bir race makineye geçtiğinde vay ulem ben neye bindim daha önce bindiğim neydi?? :sunny: olmayacakmı :p işin esprili bir yönü bu :cherry:

çok pahalı...3-5 parası olan alır fantastik amaçlı...20 tane getirirler...10 tanesi satılır...sonra geri iade olur mallar...olay budur...

federal aklın fikrin maçta be hocam... :rendeer:

Çok uçuk bir fiyat bence. O fiyata çok rahat 2. el güzel bir makine alacakken kimse derbiye bu fiyatı bağlamaz bence

motoman, hacım zengin babaları olan bebeler çok...sadece motoru beğenmesi yeter bu adamların...genelde o çocuklar İstanbulda özel üniversitelerde okuyan ve kaza istatistiklerini oluşturan 20-21 yaşındaki gençler...garajda birde motor olsun...pazar günü lazım olur diyen tayfa...babalarının parasıyla mezara gidiyorlar...

abi bu alet 8,590 ytl bunun plaka ruhsat ve kask mont dizlik vs.vs. ile fiyatı hemen hemen 9500 ytl bence hiç bir aklı selim insan buna bu parayı vermez ama burası türkiye ve aklı selim olmayan bir sürü insan var gösteriş ve marjinallik uğruna neler yapıyolar hal böyleyken bu alett tutulursa hiç şaşırmam doğrusu :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar