gerçekten çok üzüldüm allah rahmet eylesin
arkadaş gsx-r'a dedikten sonra "virgül" koymayı unutmuş ve sizde dikkatli okumayınca öyle bir anlam cıkartmışsınız.
90lı yılların sonunda bir yanyolda 301 mzle giderken önümde giden kasalı tır (yaklaşık 300 metre vardı) aniden sol tarafta bulunan antrepoya kırdı. Yaklaşık 140 ile gidiyordum sanırım. Frenlere bastım fakat bir süre sonra motorun zamanında duramayacağını hissetmiştim. O anda panikle arka frene nasıl asıldıysam motor yan yattı. Fakat ecelimiz değilmiş ki o anda motordan ayrıldım ve hendeğe uçtum. Etrafta bariyer olsaydı kurtulmak mümkün değildi. Motor gidip tırın tekerleklerine çarpmış. Sağ tarafa yattığımdan sağ bacağım ve ön kol kemiğim kırıldı. Kafamı hafifçe yere vurdum fakat kask olduğundan birşey olmadı çok şükür. Haysiyetsiz tırcı ben yerde kıvranırken polislere "motora göre mi gideceğiz biz yolda" deme denyoluğunu göstermişti. Insanların motosikletten neden nefret ettiklerini ve yok saymak istediklerini anlamıyorum. Sanırım bu bir eşekliğin emaresi olmalı
Arkadaşlar Onuru tanırdım az önce cenazeden geldim.Allah rahmet eylesin ama hatalar birbirini izlemiş ve sonunda hataların bedeni acı olmuş. Yagışlı havada üstelik kavşaga yüksek hızda girmek gerçekten büyük hata.Motosikleti aldıgımdan beri ıslak yolda 4-5 defa kaydırdım hepsindede hızımın düşük olması ve dikkatlı olmam sayesinde durumu kurtardım. Kaymaya başladı anda frenleri bıraktım.
Lastigin suyu tahliye edebilmesi işlemi bir tarafa soguması gerçekten büyük bir dezavantaj.
Yazmak istediklerime ışık oldun:Taksinin sagında göçük solunda göçük.Sagından kime çarpmış bariyerin durumu ne.Solunda nere çarpmış nerenin kalıntısı var.Motor iki tarafına nasıl çarpmış.Muamma.Bizlerden vergileri toplayıp toplayım güvenligimiz için mobese yerleştirirsin.Tirilyonlar ihalelerde uçuşur,arıza takip edecek servis ağı kurmazsın,ifade alırkende gördünmü diye sorarsın utanmadan:sen görmek için emeklinin dulun yetimin maaşından vergileri keserken neyse ya gene terör örgütü mensuplarında daha agır cezalarla korkutulmadan keseyim.Mobeselerin %70 i çalışmıyor.Yalnızca önemli noktalardakiler çalışıyor.Zaten bunlarda suçlular için degil cezadan kaçma yöntemlerini bilmeyen sade vatandaşlar için.Bu ülkenin yükünü zaten sade vatandaş çekiyor.Vurun abalıyasalihgureli
Alıntı:
Allah rahmet eylesin ama hatalar birbirini izlemiş ve sonunda hataların bedeni acı olmuş. Yagışlı havada üstelik kavşaga yüksek hızda girmek gerçekten büyük hata.Motosikleti aldıgımdan beri ıslak yolda 4-5 defa kaydırdım hepsindede hızımın düşük olması ve dikkatlı olmam sayesinde durumu kurtardım. Kaymaya başladı anda frenleri bıraktım.
Lastigin suyu tahliye edebilmesi işlemi bir tarafa soguması gerçekten büyük bir dezavantaj.
Arkadaşlar Onuru tanırdım az önce cenazeden geldim.
Herşey tasksicinin ifadesiyle yürüyor şuan çünkü kavşaktakiş kamera bir haftadır çalışmıyor ve Onurda artık yok taksici üzerime kırdı desin..!
Tüm resimler taksinin sol tarafını gösteriyor bir allahın kuluda taksinin sağ ön cantının yamuk olduğunu ve onurun botunun sağ ön cantın altında olduğunu çekmemiş malesef Onur bu kazada onda dokuz hatalı bulunda taksici yarın serbest artık yeni katilliklere yelken açar...!