Fjs 600 silverwing farlar nereden kapanıyor

Arkadaşlar benim makinenin sol tarafında uzun ve kısa açma tuşu var peki farlar nereden kapanıyor silverwingde yeni aldım ve motoru hiç tanımıyorum bi yardım eli lütfen motorun aküsü sanırım boşalmış ve farlar açık olduğu için marş basmıyor kapatarak bassam alacak gibi beni en yakın akücüye götürse yeter yardımlarınız bekliyorum

Birçok makina görünürlük gereği farın devamlı açık olması için iptal switch siz üretiliyor.Sigortaların nerede olduğunu biliyorsan far sigortasını çıkararak kapatabilirsin ancak.

Eğer farın (ampul) soketini sökebilirseniz bu da size yardımcı olabilir. :) Ya da olmadı akü yü söküp götürüp doldurtun sonra tekrar deneyin :)

marş düğmesine basıldığında farların kapanması lazım. bırakınca tekrar açılır tabi.

marş düğmesine basıldığında farların kapanması lazım. bırakınca tekrar açılır tabi.
Ben cub motoruma yapmıştım onu bi ara :) 4 amper küçük akü far açıkken marş basmıyor, far anahtarı da var ama geceleyin sürerken motor rölantide durmayıp stop ettiğinde farı kapamadan marş basabileyim diye yapmıştım.

Güvenlik standardı olarak farlarınız kapanmaz. Trafiğe çıkan bütün motorlarda böyle olmalıdır bu.

yeni nesil hiçbir japon motosikletler de bu özellik yok. güvenlik standardı diyor ama akünün bitmesine çare yok, akü bitiyor scooter motor, örneğin spacy, dylan, ps150 motorlarda ayak marşı yok.

Güvenlikle alakası yok ya, insanlara zorla bişey yaptıramazsınız. Emniyet kemeri ikaz sireni var diye herkes emniyet kemerini düzgün takıyor mu hayır. kaldı ki farlar emniyet kemeri hayati bişey değil. Aküm zayıflamışsa farları kapatıp marş basıp motorla 15-20 dakka gezinip aküyü şarj etmek benim hakkımdır. Farlar açık olsa nasıl marş basacak 15-20 dakka tıngır tıngır gezinince nasıl şarj olacak akü, küçük cc'lerde dinamo kapasitesi aşırı küçük. Farları kapanmayan motor alsam ilk işim tesisata far anahtarı eklemek olurdu heralde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar