Fiyat uygun mu ?

arkadaşlar daha önce motorun her türlü bakımını kendim yapıyordum ama bu sefer bi usta yolu görünüyor scooterima. sizce fiyat uygunmudur bunu öğrenmek istiyorum.

motor alt contalardan yağ kaçırıyor contalar düzeltilecek.
supap ayarı
rolanti
yağ değişimi ( yağ benden )
ön düzende problemim var bilyalar dağılmış sanrm motor çok hafif sağa çekiyor o düzeltilecek
ve tüm vidaları elden geçecek eksik yerlere yenileri takılacak

tüm bunlar için 30a pazarlığımı yaptım.ekstra sol amartsörümden ses geliyor çıkmasını bulabilirsek 10 tlde ona vereceğim.
sizce uygun mudur ?

Siz hiç istanbul'a uğramamışsınız :) Burada 100tl den aşağı işçilik olmaz, hatta bilye değişimleri vs için işçilik ayrıca yazılır ve 150tl den başlar.
36bin bakımın için sadece 250tl işçilik verdiğimi biliyorum. ( toplamda 600tl ödemiştim )
30Tl çokmu diye buraya başlık açmana bile gerek yok, bence sen o ustayı kaçırma :)

Tüm Bunlar için 30 TL ve fiyat çokmu demişsiniz. Bence ustanız işini gerçekten yapacaksa güle güle teslim edin motorunuzu.

Dalga mı geçiyorsunuz ? :cyclopsan
Kaçırmayın o ustayı (adam gibi yapacaksa)

Çukurova'nın gözünü seveyim ya, İstanbul'da 100 liraya yaptırdığım işİ orada para bile istemeden yapıyorlar.

Valla şaşmamak elde değil.Burda sadece yağ değişimine yağ senden en az 10 lira alırlar.Orası nere ben evi barkı satıp göç edecem.Şaka bi yana kalabalık bi metroplde yaşamanın mükafatı bu olsa gerek yani kaz gibi yolunmak.Sizin anlattığınız işi burda 100 den aşağı yapmazlar herhalde.

açıkçası verdiğiniz fiyatlara şaşıyorum. burada saydığım ayarlara 120 lira fiyat çeken ustayı döverler =). tek sorunum gerçekten düzügn yapıp yapmayacak olması. belirttiğim gibi tüm bakımlarını kendim yapardım hiçbir zaman ustaya göstermedim motorumu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar