Fitil mi ? Yoksa Yama mı ?

Lastiginiz patladığı zaman neyi tercih edersiniz ? Fitil mi ? Yama mı ? Neden tercih ettiginizide yazarmısınız ..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Daha motoru almadan neleri neleri araştırdınız yahu? :mrgreen:

Tabi ki yama, fitil sadece yama yapılacak yere kadar idare etsin diye...

Ayrıca her delik de yamaya uygun değildir, yanağa doğru delindiyse geçmiş olsun, yeni lastik gerekir...

Daha motoru almadan neleri neleri araştırdınız yahu? :mrgreen:

Tabi ki yama, fitil sadece yama yapılacak yere kadar idare etsin diye...

Ayrıca her delik de yamaya uygun değildir, yanağa doğru delindiyse geçmiş olsun, yeni lastik gerekir...

Perşembe günü alıyorum İNŞALLAH :D

Dostum önce ehliyetini al motoru erken alicaksan da aklindaki tum sorulari tek başlik altinda açarsan daha iyi olur. mantar yamaen sagliklisi. fitil gecici ve lastigin yapisini bozan bir alet. lastigin patlarsa fitil at. en kisa surede mantar yama attir kisa surede kopukler de is gorur
edit: sordugun tum sorularin forumda cevaplanmis konulari var google da da öyle.

Dostum önce ehliyetini al motoru erken alicaksan da aklindaki tum sorulari tek başlik altinda açarsan daha iyi olur. mantar yamaen sagliklisi. fitil gecici ve lastigin yapisini bozan bir alet. lastigin patlarsa fitil at. en kisa surede mantar yama attir kisa surede kopukler de is gorur
edit: sordugun tum sorularin forumda cevaplanmis konulari var google da da öyle.

Öncelikle kardeşim konular heryerde mevcut en basiti youtube dan da izleyebilirim lakin bendeki bir takıntı bu ve benim 2015 den beridir ehliyetim var + olarak da kuryeyim zaten :))

Felsefeci55 ile karıştırmışım kusura bakma nick benzerliği yine de tüm soruları tek başlık altında toplaman daha iyi olacaktır.

para varsa yeni lastik en iyisi.
ancak mecbur kalınması durumunda yama daha düzgün bi çözüm.
fitilde mevcut deliği daha da büyütüyolardı sanırım o fitili sokabilmek için.
fitil, lastiği sökme şansınız yoksa yapılıyor diye biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar