Fit Kesim Tex Mont Tavsiyesi ?

Arkadaşlar selamlar, çok fazla ürüne ulaşma ve deneme fırsatım olmuyor bu sebeple yaz için almayı düşündüğüm tekstil mont tavsiyesi istiyorum. Benim için olmazsa olmaz, fit kesim olmalı... Yüksek hızlarda paraşüt olmak istemiyorum, deri yazın İzmir' de çekilmiyor. Klasik Dainese, Alpinestars gibi markaların modelleri mevcut fakat biraz overrated ürünler gibi geliyor ve tekstile 1.000TL civarı para vermek istemiyorum. Çok da şık ve güvenli montlar gibi durmuyor. Komine montlar gözüme çarpıyor, koruma ekipmanları gayet yeterli görünüyor ve bildiğim kadarıyla kaliteli bir marka. Kesimleri de düzgün duruyor. Komine montlar hakkında fikriniz nedir veya başka hangi marka modelleri önerebilirsiniz bahsettiğim şartlarda?

Mesela şu var Komine,

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-komine-motosiklet-montu-382002141/detay

Sıfırını bulamıyorum hiç bir yerde ama koruma ekipmanı olarak cömert bir marka gördüğüm kadarıyla. Dainese, Alpinestars gibi markalar dalga geçer gibi bomboş mont verip 1.000TL para istiyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar