Fırtınadan dolayı hasar var,fikirlernizi bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar,fırtınada brandanın paraşüt etkisi yapmasıyla motorum(honda cbr125r yeni kasa) sola yattı.Kuyruk grenajında biraz derince çizikler oluştu,hatta boya kalktı diyebilirim aynı zamanda kafa grenajındada çok küçük kusurlar var.Bunu nerelerde yaptırabilrim.Sonax,autoking tarzı bir yerde yaptırsam çokmu kazıklarlar.Oto yıkamacılarda filan yaptırsam yapabilirlermi.Baştan söyleyeyim pasta cılayla olacak gibi durmuyor,kısmen boya gerekebilir.Şimdiden teşekkürler...

Beylikdüzü tarafında oturuyorsan pasta uygularım müsait olduğunda.Autokingte yaptırabilirsin ama çok yoğunlardır çok ileri bir tarihe randevu verirler. Eğer B.düzü tarafında isen Hadımköy yolunda ya da Beykent sonaxta tanıdıklarım var fiyat alabilirim ya da gidip gösterebiliriz lakin görmeden fiyat vereceklerini sanmıyorum.

Yok kardeşim,anadolu yakasındayım yinede sağol.Sormak istediğim aslında aşağı yukarı tahmini fiyat.Aslında herkesin yapabileceği birşey ama motor yeni olduğu için temiz yapacak bir yer arıyorum,yarın çıkacağım bakacağım,önceden fikir alayım dedim.Yani bu lokal boya filan gerekirse sonax gibi yerlerde aşağı yukarı kaça yaparlar.Yakınımda sonax var yarın bakacağım.

Bugün serviste giderken sabah birtane kanuni marka motor devrilmiş öylece kaldırımda yerde duruyordu bir allahın kuluda kaldırmamış çok acıdım sahibi görünce nasıl üzülmüştür. belkide gözü gibi bakıyordu ama öyle yerde kuzu gibi yatarken bir acayip oldum.

Sorma insanın kafasından çıkmıyor gün boyunca,hemen ertesi gün servise götürdüm,5 dakikada yeri değişen debriyaj manetini eski haline getirdiler,plakalığı düzelttiler ama işte çizikler filan var oda rahatsız ediyor beni işte.

Sonaxta boya yapmıyorlar sadece boya koruma veya pasta polish yapıyorlar.Grenajın fiyatını al istersen sonra boya işine bak yeni kasa Honda'ların grenajları uygun diye biliyorum.

Evet mesela,yanlardaki büyük grenajlar 54tl.Eğer bu pasta cıla filan 5-10 liraya halledersem halledeceğim(daha düşme ihtimaline karşı).Ama abartı fiyatlar olursa direk grenajı değiştiririm tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar