fireblade tanıtım videosu

Allah razı olsun. Bu konuda zaten kopuktum iyice kopuyorum. :queen:
Allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin. :thumright: Birgün motorumu aldığımı görebilirsem daha da çok sevinecem :cat:

harbi manyak tanıtım o ilk başlangıç motor yavaş yavaş çıkıyo piyasaya çok süper olmuş :thumleft:

çok kez demişimdir artık kaçıncı oldu bilmiyorum :cherry: :
"Şahsen Hondaya 5 kuruş vermem"

murat inşallah en kısa zamanda motoruna kavuşursun.avatarından da anlıyoruzki bir fireblade merakı mevcut :cherry:

kingston, honda'nın servis problemleriyle ilgili yakın zamanda forumlardaki şikayetleri hep birlikte okuduk.bunun dışında honda'ya niçin para vermeyeceğini anlamadım?biz skull ile bu forumların başlangıcında cbr 600rr muhabbeti yapardık, alooo hatırladınmı skull? :p
bence iyi bir marka, özellikle bu fireblade modelide efsane olmuş.

hoppalaaa!?niye ağladın yav skull?cbr 600 alamadım diye üzülüyorsan vallahi alırım sopayı elime!er 5 mis gibi makine.su soğutmalı, 500 cc ve en önemlisi YENİ! daha ilerde yaparsın bir değişiklik.

Ahhh ahh fireblade benim için 95te bal rengi ile tanıştığım bir efsane idi. 2003 yılında efsanenin 2001 modeli bana nasip oldu. Ama kısa süre sonra da hayvan bir 4 tekerlekli araç sahibi arkadan çarpınca ve trafik kaza tespit tutanağını değiştirtince motor hayatımı bitirdi adi herif.
Neyse ben hala çabalıyorum. Önümde daha çok engel var aşacak! :queen:

hondanın motoru iyi olabilir ama motor dışı malzemelerden çok fazla yiyor.Piyasaya çıkınca da herkes hööaaa honda motor yapmış diye tüm ilgi honda ya çevriliyor.hal böyle olunca honda bi boq yaptığını zannediyor ve g*t* kalkıyor.bence honda sadece ad yapmış bir firma.hondayı sevediğim kadar HONDA KULLANANLARI DA SEVMİYORUM(istisnalar hariç) çünkü honda kullananlar da honda gibi kendini bi boq zannedip g*t* kalkmış olarak dolaşıyor.geçen mersine gittiğimde mz ile pozcuya girmiştim(pozcu mersinin sosyete sokağıdır) yanıma bir cbr600f geldi ve gel yarışalım dedi sırıtarak.ben de koltuğun altından sopayı çektiğim gibi sopaladım adamı.aynı şey suzuki kullananlar için de geçerli.onun için burdan söylüyorum HONDA ve SUZUKİ kullananlar yanıma yaklaşmasın. koltuğun altında polis cobu taşıdığımı söylememe gerek yoktur herhalde :pl:

ahanda şimdi konu yine uzadıkça uzayacak bahse giren varmı en az 30 mesaj gelir diyorum?? :cherry:

evet ilk mesajıda ben atıyorum hayırlı olsun :cherry:
murat başına böyle birşey geldiğini bilmiyordum, geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda yeniden fireblade'ine kavuşursun :thumright:

sevgili kingston, arkadaşım sen naaapmışın yav!? :jocolor: nerede taşıyon o sopayı, koyacak yer var mı? :farao: söylediğin şeylerde doğruluk payı olabilir, ben hiç motorcularla bir arada olamadığım için bilmiyorum.ömrümüz dağda bayırda geçiyor.

sopayı koltuğun altında taşıyom
hayır ama yani bir cbr ın bir mz in yanından geçerken gel yarışalım demesi ne demek yaw yani jawa sen dayanabilirmisin buna

Sen honda sahibi diye sınıflama.Dallama diye sınıfla bence :king:
Sana yarışalım diyen cbr600 sahibine tamam hadi beni kaldırımda takip et de :)
Bakalım gelebiliyor mu dallama :cherry:
Yahu takmayın böyle abuk subuk laflara. Bir laftan etkilenmez gerçek motorcu :thumleft:

gerçekten murat'ın da dediği gibi bu kadar alıgan olmaya gerek yok.
yanıma bir racing gelip hadi yarışalım dese gülerim buna, komik bişey nede olsa.sınıflar farklı, hacimler arasında uçurum var baştan aşağı saçmalık.zaten bunu soranda şakasına diyordur.ciddi ciddi söyleyenin aklından şüphe ederim, gerizekalı olması lazım. :cherry:

:) Yalnız bir konuda genis düsünmek gerekli bence. kingstonun honda hakkında söylediklerine katılmıyorum.Honda bırakın sadece motosiklet motoru ve mekaniği üretmeyi adamlar kendi jet ucak motorlarını ve robotlarını bile üretebilecek dünyadaki nadir teknoloji devlerinden.O sebeple insanların Honda yeni bir motosiklet cıkardıgında düsünmeden direk sıcak bakma sebepleri budur.Siz Kawasaki+MZ+Suzuki+KTM+Ducati ve daha sayamadıgım bir cok markanın hangisinin jet motoru veya robot üretebilecek mühendislere sahip oldugunu gördünüz ki? Bastada söyledigim gibi ayrıntılı düsünmek gerek bence.Trilyonlarca kez calısan motor mekaniginin üstün teknolojiye ihtiyacı vardır buda Hondada fazlasıyla var diye düsünüyorum..

evet gercekten cokhos bır makına motor almayı dusunuyom alırsam ya zx-10 yada 1000 rr alırımsu an aklımdakı ıkı makınalar zx-10 fıyatı cok yuksek ama deger rr daha ucuz hem guzel makınanın rengıde cok hos aynı zamanda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar