Filtrelemeye Başlangıç

geçtiğimiz haftalarda havanın güzelliğinden faydalanıp ilk defa bu şekilde sürdüm tem küçükköy'den moto cafeye uzanan bi yolculuk.

hatalarımı yorumlarsanız sevinirim.

Sti

3.05 saniyeye kadar izleyebildim kusura bakmayin zamanim yoktu. Surusunuz filteringten cok ufak capli makas gibi olmus sanki,hizinizin yuksek olmamasi guzel,yanliz cok fazla buyuk aracin(kamyon,tir,minibus,jip vs) yanindan gecmissiniz,unutmayinki siz aslinda orda yoksunuz (!). Hyundai nin seride dalabilecegini on gormeniz guzel bisey. 2.50 civarlarinda ise orta seritte gereksiz bi gaz acma soz konusu. Soldaki araba saga,sagdaki araba sola atlayabilir. Iki tarafli tehlike arz eden bir durum. Filtering yaparken her defasinda ilk deneyiminizmiscesine surmenizi tavsiye ederim. Bu konularda ozguven cokta hos olmayan sonuclar dogurabiliyo. Kazasiz belasiz,keyifli surusler dilerim. :)

Dostum filtrelemeyi yavaş akan (30 km ve altı hızda) veya duran (kırmızı ışık için veya trafik nedeniyle durmuş araçlar) trafikte, uygun aralardan (okul, durak, yaya geçidi, benzin istasyonu, kamyonun sağı, kapısını açabilecek taksi müşterisi kapısı, sokak girişleri vb yerler hariç) geçerek trafikte avantaj sağlamak sanıyordum. Yanlış biliyormuşum. Allah sizden razı olsun sayenizde yeni şeyler öğreniyorum 👍🏻👍🏻

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar