Filmin Sonu

Tamam arkadaşlar herkese yetecek kadar filmimiz var ancak biraz beklemeniz lazım. İki film öyle hemen ardarda çıkmaz kusura bakmayın. İlki vizyondan kalksın öyle :p

:):):)teşekkür ederim ekibim adına bu arada kazanacaıımız paralarla istediimiz motorları alıcaz toplu halde wtrclrs.un tamalayamadıı görevi biz bitiricez:queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ilk filimde figüran mügüran derken rol kapmışız.artık bu gece uyuyamam sevinçten::haapppy: ::biggrinn :thumleft: :flower: :queen: :king:
serinin devamını bekliyoruz merakla:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alem adamsın yaaaa

süper olan elemanlar dikkatinizi çekerim böyle güzel insanlar olmasa bu gözlemler nerden çıkacak ellerine saalık prometheus:queen:

Haklısın womanrider; insanlar türlü türlü ve hepsinde mutlaka çok belirgin olan özellikler var. Ben sadece bu özelliklere geyik kattım :)

ikinci film için hollywoodtan aradılar pro ya ulaşamamışlar bana rica etsen bizide oynatırmı diyorlar katrin zeta,jenifer abla maykıl vs vs sarkılarıda HADİSE ben yapayım diyo diğer lerini önemsemedim küçük rolleri verebilirsin :queen:

olmaz,pronun recisi benim benden habersiz kimse fon,dublaj,kromaj,mikelaj yapamaz:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
desertnight' Alıntı:
küçük emrahı numan oynasın.
aynen iyi fikirr.:cat: :cat: :cat: :queen: :queen: :queen:

aha da çektim kalaşnikofları. muhteşem geyik 4+1 (1 les oluyor)'lisinin elemanı ve "en derin" benle ilgili toplu alımdan başka bişi bulamadın mı pro? hemi de chat grubuna da yazmamışın beni. hieeeeeeeeeeeeeeeyttttt. tutmayın ulan. 5x tü sana, vlad tü sana. okudunuz da bişi demediniz ha biz üçümüz başladıydık diye. dışin dışin...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
water im uzun etme iş.bak millet açıkta kalmış.hiç bi rol alamamış.biz iyi kötü figüran olmuşuz.hatta sana baya baya bi rol verilmiş.daha ne istiyon.:queen:

Motosikleti
Su Motoru
EgeKnn' Alıntı:
ekmek mushap çarpsınki :p metal olm boy 1.88 daha nekadar uzuyacaz hem 2 baş rol olacak biri prense dönüşen iyi rolde yani esas oğlan diğeride kötü karakter finalde dereye onu gönderecezzz sen antalyanın en nezih deresini araştır çekimleri orada yaparıss :p

Ben kötü adam olmak istiyorum ve sende hemen heveslenme beni dereye atacağın için :p (abi denize dökme olayını biliyordum da dere yeni mi? :)), çünkü yeni jenerasyonlarda kötü kazanıyor :cherry:. Ayrıca ben kötü olduğum için seni dereye değil foseptik çukuruna atacağım :p. Prenseside ben götürecem zimuhahahahahaha :cherry: (kötü gülüşü).

yani sırf bn oynamiim die mi bunlar metal :mrgreen:
haha korktum zaten bn dereler denizler :cherry:
ama ne demişler pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :queen: :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Bak baştan söylüyorum filmin sonunda kötü adam esas oğlanın hatunu elegeçiriyor :). İster oyna ister oynama senin bileceğin iş :p. Ancak son bölümde esas oğlana kavuşabilirsin :cherry: ...

sonunda kenan a kavuşacaksam seninle bile başa çıkabilirim :mrgreen: :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Ne Kenanı ya :p o filmin başında bir erkekle aynı yatakta basılıyor ve basının bunu halka yanlış lanse etmesinden (daha nasıl yanlış lanse edecekse :p) doğan karmaşalar sonucu intihar ediyor :p. Yani film in sonunda Kenan değil ama sana bi kuşum Aydın ayarlarız artık :cherry:.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar