Fıkra Gibi Anonslar!

"Göztepe Soyak Sitesi'nin önünden yürüyorum. Birden polis bir BMW'yi durdurdu. Polislerden biri indi, diğeri de içeriden bakıyor. Ben de yana döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi. Adam sarhoştu, biraz bakayım eğlenirim diye düşündüm. İçerideki polis birden megafonla 'önüne dön, kendi tipine bak seni soytarı' dedi.

- Başka bir anons: Mecidiyeköy'de bir sabah, polis otosu arabanın birine sesleniyor, 'Zabahınan ceza yazdırma' (Sabah ile demek istiyor).

- Başka bir anons: Şoförün biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur. Polis, 'Beyaz Uno çek kardeşim park yasak' gibilerinden bir anons yapar. Şoför, el kol hareketleri yardımıyla, 'Ağabey ekmek almaya geçiyorum, hemen çıkacağım' der. Yarım saat kadar sonra elini, kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu, 'Beyaz Uno, ekmek nerde?'

- Başka bir anons: Olay Çankaya'da geçiyor. Ankara'da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapıyor, '06 MN 1945 ilerleeeeeee' Kamyonetin megafonundan cevap gelir, 'Anlaşıldı tamaaam'

- Diğer bir anons. Kızıltoprak semtinde kırmızı ışıkta duran trafik polisi, ters yönden gelen araba şoförüne, '34 GV 713 bugün çok para kazandın herhalde? Acelem var, şanslısın' şeklinde seslenir."

ALINTIDIR
http://haber.mynet.com/detail_news/...F4F9A&ref=haberHome&ref2=1&date=31Agustos2006

Moderatör (forrap)
Güzeller teşekkürler:)

- Başka bir anons: Olay Çankaya'da geçiyor. Ankara'da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapıyor, '06 MN 1945 ilerleeeeeee' Kamyonetin megafonundan cevap gelir, 'Anlaşıldı tamaaam'

Böyle bir araç yok ya da araç hurdaya çıkarılmış ve ya tescili iptal edilmiş:p

- Diğer bir anons. Kızıltoprak semtinde kırmızı ışıkta duran trafik polisi, ters yönden gelen araba şoförüne, '34 GV 713 bugün çok para kazandın herhalde? Acelem var, şanslısın' şeklinde seslenir
Bak işte böyle bir araç var:)97 model kırmız bir Daihatsu:) İşim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum ya ne diyim kendime bilemiyorum:)

- Başka bir anons: Şoförün biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur. Polis, 'Beyaz Uno çek kardeşim park yasak' gibilerinden bir anons yapar. Şoför, el kol hareketleri yardımıyla, 'Ağabey ekmek almaya geçiyorum, hemen çıkacağım' der. Yarım saat kadar sonra elini, kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu, 'Beyaz Uno, ekmek nerde?

Muhahaha....:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önde giden arabaya polis anonsu;

-Lan 98 sağa çek

Arabanın plakası 34 LAN 98

Güzeller teşekkürler:)

Böyle bir araç yok ya da araç hurdaya çıkarılmış ve ya tescili iptal edilmiş:p

Bak işte böyle bir araç var:)97 model kırmız bir Daihatsu:) İşim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum ya ne diyim kendime bilemiyorum:)

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

benden bi anons gelsin.
birgün yemeğe iniyorum çarsiya.babam Honda'yı bakıma götürmüştü ve idareten yandakı motorcudan motor istedim ve bana puch verdi.günlerden cumartesi ve o gün pazar kurulu çarşıda.yemeğimi yedim ve geri dönuyorum dükkana.pazarın önünden geçerken anons : Koltukçu,noldu babandan ambargomu yedin,altındaki hurda ne öyle, arabaya bağlayıp çekeyim istersen dükkana kadar..ben pazarın yarısına rezil olmuştum ama ayrıca ünlüde olmuştum :cherry:
Not : babam koltuk tamircisi olduğu için banada koltukçu diyolardı

Başka bir anons: Olay Çankaya'da geçiyor. Ankara'da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapıyor, '06 MN 1945 ilerleeeeeee' Kamyonetin megafonundan cevap gelir, 'Anlaşıldı tamaaam'

Puhauahuahuhuheuaheuhauhuehuaaa :mrgreen::queen:

bu çok guseldi ya :p

puhahahah bu süper ya:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohoo siz bizim zeytinli festdeykene buğranın yani suspectin getirdiği telsizle çevirdiğimi geyikleri görecektinzi :queen: 3 gün telsizle oynadık resmen

yaw bende bi sitede okumuştum. adamın birisi bankamatikten para çekerken polis, para çeken adamın plakasını anons etmiş. adamda el kol işaretleriyle para çekiyorum hemen gelicem diyince dumurluk anons gecikmemiş
"100milyon fazla çek ceza yazdık" :D:D

yaw bende bi sitede okumuştum. adamın birisi bankamatikten para çekerken polis, para çeken adamın plakasını anons etmiş. adamda el kol işaretleriyle para çekiyorum hemen gelicem diyince dumurluk anons gecikmemiş

bu hepsınden ıyıydı.............

zuhauhuzhuz,yurdum polisi her zaman neşesi yerinde :cherry:

abi harikalar yaaaa özellikle ekmek mevzusu çok hoşuma gitti puhahahahahahha:queen:

benim başıma geldi bu BenLe ilgili deil ama. tanık oldum. yiğenim hastaneye gitmişdi ben hasta kapısında dayımla birlikde bekliyorduk, nerden çıkdığını anlayamadığım. bir PATİTİZ SOĞANCı :D Kırathanenin önündeki adamlara megafondan SELAMIN ALEYKÜM BEYLEr ZOVAN istermisiniz die bağırmışdı o zaman baya gülmüşdüm :D :cat:

Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta
geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: 'Bacım o
geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa.'

Asabi Polis
Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu
üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri bekleyen taksiye yaklaşılır
ve; ''Ticari, bekleme yapma, devam et.'' anonsu yapılır. Camdan eliyle '1
saniye' işareti yapan taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir
ardından; ''Ticari, benne pölümüye girme! Devam et dedik!

Bunlarda benden
Not:Alıntıdır

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar