Fikirlerinizi Almak İsterim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba;
Bir kaç aydır evdeyim. Boş zamanlarımı değerlendirmek için bir web sitesi açmaya karar verdim. Yapıcı eleştirisel yorumlarınızı almak istedim.
Konu Teknoloji

Sitenin görüntüsü hoş olmuş mobil uyumlu olması da ayrı bi güzel. İçeriğin sadece olması siteyi hızlı gezinmeye olanak tanıyor gayet güzel. Umarım güzel bir ekip ile içeriklerini arttırır ve başarılı bir site elde edersin :) 10 üzerinden 8 veriyim ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sitenin görüntüsü hoş olmuş mobil uyumlu olması da ayrı bi güzel. İçeriğin sadece olması siteyi hızlı gezinmeye olanak tanıyor gayet güzel. Umarım güzel bir ekip ile içeriklerini arttırır ve başarılı bir site elde edersin :) 10 üzerinden 8 veriyim ben

Çok teşekkür ederim. eksik gördüğünüz; Özellikle görmek istediğiniz eksik bulduğunuz bir konu olursa lütfen belirtin. Geliştirmek için elimden geleni yapacağım.

Sayfada SEO için Wordpress eklentisi vb hamleleri tamamlamışsın, gayet de eli yüzü düzgün bir site olmuş.
Sadece About Us, Latest Posts gibi bazı yerlerin Türkçeleştirmelerini yapmanı tavsiye ederim, sıralamalar için ters tepebiliyorlar.
Etiketler kısmında 44 konu var, 20 üstü risk olabiliyor Google Bot için.
Ellerine sağlık, başarılar.

Mobilden giriş yaptım site gayet güzel ve hızlı.
Haberleri sayfada aşağı inmeden yukarda görmek daha iyi olurdu. Linkli text yazılar olabilir ya da mobil dünyadan son gelişmeler kısmındaki gibi. Birde reklam ve sponsorluktaki mail adresi admin yerine Info yada reklam olsa daha profesyonel olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mobilden giriş yaptım site gayet güzel ve hızlı.
Haberleri sayfada aşağı inmeden yukarda görmek daha iyi olurdu. Linkli text yazılar olabilir ya da mobil dünyadan son gelişmeler kısmındaki gibi. Birde reklam ve sponsorluktaki mail adresi admin yerine Info yada reklam olsa daha profesyonel olur.

Yorumlar için teşekkürler. eklam ve sponsorluktaki mail adresi admin yerine Info olarak düzelttim. Diğer önerilerinizi de değerlendireceğim.
Teşekkürler

Zarfa mühür basmayanlar ülkesinde teknolojiye damga vuranlardan olunacağını sanmak artırılmış gerçekliğin ta kendisi olsa gerek...

Siteniz bi an bunları düşündürttü. Başarılarınızın devamı dileğiyle...

Bir tasarımcı olarak görüşüm başarılı. Logo uygun, site genel anlamda iyi birkaç düzeltme ve güncellemeyle daha iyi hale getirilir. ana sayfa başlık puntoları düşürülüp daha sade bir font kullanılabilir. Tavsiyem helvetica ve benzerleri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok teşekkür ederiz. bizi de takip etmeyi unutmayın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

Bir tasarımcı olarak görüşüm başarılı. Logo uygun, site genel anlamda iyi birkaç düzeltme ve güncellemeyle daha iyi hale getirilir. ana sayfa başlık puntoları düşürülüp daha sade bir font kullanılabilir. Tavsiyem helvetica ve benzerleri.

Yorumlarınız için Teşekkürler.
önerilerinize her zaman için açığız ve dikkate alacağız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------

İyi Dikleriniz için çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar