Fikir Danışma

Arkadaşlar Kuba RX 9 sahibiyim kırmızı - beyaz olandan . Depodaki beyaz kısmı mat siyah folyo kaplatacağım , matbaada çalıştığım için önce üstüne kendi tasarımımı basmayı planlıyorum. O alanın taslağını nasıl çıkartabilirim veya elinde olan , nerde olduğunu bilen bir baba yiğit var mıdır forumda ? :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
O bölgeyi pudrala ve sonra siyah fon kartonu oraya yasla ve kaldır. Mis gibi kalıp çıkar. Ayrıca, folyo japlamacı size o kalıbı zaten çıkartır.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Dostum kaplamayıkomple yapacaksan, ruhsattaki renge dikkat etmeni tavsiye ederim. Çevirmeye vs. denk gelince, ruhsata işli değil diye üzebilirler.

Dostum kaplamayıkomple yapacaksan, ruhsattaki renge dikkat etmeni tavsiye ederim. Çevirmeye vs. denk gelince, ruhsata işli değil diye üzebilirler.

ruhsatta kırmızı yazıyor ama motor fotoğrafımdaki motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

4aRzmQ.jpg

Bu arada şablonu corelde trace bitmap ile motoru bitmape çevirerek çıkarttım yapacağım değişiklik bu olacak

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Bu kadar değişiklik etkilemez, ben komple tarzını değiştireceksen diye uyarıda bulundum. Çamurluklardan vs. belli oluyor ana renk şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar