FİAT UNO 70S

Boşuna para dökme bu arabaya görsellik için.Araba zaten küçük hoş tatlı bi araba.En iyi yapabileceğin şey xenon olur bence ki yeterli.Öyle sakın body kit,arabanın altına led gibi işlere girme.

Hayırlı olsun

kucuk dev bı donem kullanmıstım.bandırma balıkesır arasını 35 dk da alan bı makına.(amelıyat ıcın o-negatıf kan lazımdı balıkesır de bulmstuk onu alamaya gıderken basmıstım ordan bılıyorum)

Motosikleti
VFR1200X
- Evet ilk 50-100 metrede piyasadaki çoğu arabayı tokatlarsın.
- Tümsekleri çukurları yürekten hissedersin.
- Çok az yakar ve parçası ucuzdur.
- Aman dikkat yağmurda ve toprak yolda ralli yapıyom derken 180 derece dönmüşlüğüm çoktur.
- Kalktığı gibi duramaz :)
Hayırlı olsun uno kuş serisi arabaların iticiliğinden sıyrılmış güzel bir arabadır.

sagolun hepinize fotoları cektim ama gece karanlıgı bugun ögleden sonra alıcaz inş üstümüze,yarın güzel bi yıkama+pasta o arada bol foto cekerim..

90 lı yıllarda kibrit kutusu gibi görseli hoşuma giden bir arabadır. Bir ara ben de niyetlendim ama ufak diye vazgeçirdiler. İşe git-gel ve küçük ailelere haftasonu için yeterli bir araba.

Bende Şu 2 sinden birini almayı Düşünütorum ama Tereddüt içindeyim
Acaba Accent Era 2008 1.5 dizel Bütçeyi biraz aşıyor Ve Kuşkudayım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-accent-era-1.5-siyah-renkli-100530908/detay/
Kangoo alsam 1.5 dizel Vergisi Normal otomobille aynı değil + birde hersene muayne
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...n-orjinal-km-li-cift-surgulu-106630134/detay/
Bu fiyatada başka araba bulamıyom hecbek tarzım değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

Not Yıl Farkı Olduğundan Vergiler aynı hatta Otomobil daha fazla :S

arabayı aldık 3 gün bugun ve bugun biraz coktuk 8 kişi tabiri caizze otobanda şarca yollarda az bi inişte bile sol arkadan zırtttt ses geliyor..ekzoz da sol da lasrikler düzgün havaları iyi, varmı bilgisi olan..bugun ilk kez yaptı,sehir icindeki kasiste bile sürttü.

arabayı aldık 3 gün bugun ve bugun biraz coktuk 8 kişi tabiri caizze otobanda şarca yollarda az bi inişte bile sol arkadan zırtttt ses geliyor..ekzoz da sol da lasrikler düzgün havaları iyi, varmı bilgisi olan..bugun ilk kez yaptı,sehir icindeki kasiste bile sürttü.
O arabaya 8 kişi bindiysen ortadan ikiye ayrılmadığına şükret. Biz orjinal fransız renault 25'e 7 kişi binmiştik 17 ağustosta depremzede taşırken o araba bile ağlıyodu yükten.
Bu arada şu yazdığını hiç ama hiç anlamadım "tabiri caizze otobanda şarca yollarda az bi inişte bile sol arkadan zırtttt ses geliyor"
[YT]cIsPsA6r_Vk[/YT]
Şu adamın konuşması gibi yazıyorsun :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar