FİAT UNO 70S

S.a arkadaslar..

Renault 9 konusundan hatırlarsınız,araba alıcaktım 3.hafta icinde aldım dün 96 uno 70s 148.000 ...Fiat uno aldık..sahinlere göre daha iyi hem tofas deyil fiat..

7300 den 6900 e anlastım bugun gösterdik ve kaporayı verdik,cuma üstümüze alıcaz..

Yardım eden herkese teşekkür ederim..

Hayırlı olsun. Yerliyse eğer yani muhtemel Bursa Tofaş fabrikasında FIAT lisansı ile şahinleri yapan işçiler Uno'yuda aynı bantta yaptılar.:cat:

Motosikleti
Fazer8 abs
şahinlere göre iyi demişinde şahin unodan hem bagaj hem iç hacim olarak daha geniş ve uno s uno tipi araçlar içerisinde pek tutulmayan kasası ama yinede hayırlı olsun güle güle kullan

ses sistemide aldınmı? Anfi, woför falan? :) hayırlı uğurlu olsun.

valla uno cok hosuma gitti,ondan aldım bize yeter uno :)

adem abi sonra o en önce lastik,cam filmi,rüzgarlık,far karartma,xenon,sarı sis+amasörler den 2 bakla kesilicek ama bunlardan önce rot balansa giricek sag ön akis rulmanı sorunlu..

orjinalini koruyarak bakim yaptirsan daha guzel degilmi cam filmi yaptirana kadar kapi fitillerini amortisorleri kestirene kadar boya bakimi pasta cilasi dosemeleri vs vs.. :) arabalarin her zaman orjinali bence daha guzel orasina burasina takilan parcalarla degilde temizligiyle bence wayybeee dedirtmeli. :D

de işte kendime özgü istiyorum ne bozulcakki daha bi güzel olucak ah bi 13 lük bbs bulsam:) 4 sene satmıcam ben bunu...

sbr

hayırlı olsun. eğerki bakımlı temiz bir uno ise bir çok arabayı tokatlarsın. çok seri bir araba:cat: 2. viteste 90 km yaptığımı bilirim, şanzımanı biraz kemiklidir,kaportası çok narindir ama kullanması keyiflidir. ufak tefek çok sorun çıkarır, kapı kilidi, elektrik tesisatı vs gibi.. ama uno candır:cat:

araba güzel motoru cok iyi 148 binde..hafif,önden cekiş,1.4 motor evet eminim ısıklarda tokatlarım.

Kemikli ne demekk :)

Motosikleti
Fazer8 abs
hayırlı olsun. eğerki bakımlı temiz bir uno ise bir çok arabayı tokatlarsın. çok seri bir araba:cat: 2. viteste 90 km yaptığımı bilirim, şanzımanı biraz kemiklidir,kaportası çok narindir ama kullanması keyiflidir. ufak tefek çok sorun çıkarır, kapı kilidi, elektrik tesisatı vs gibi.. ama uno candır:cat:
bak bu konuda haklısın hyundai getzle kırmızı ışıkta duruyorum arabada 4 kişi var yanıma uno geldi bi anda kapışalım havası oldu ve kapıştık geçene kadar canım çıktı keratayı

Motosikleti
Fazer8 abs
alla alla getz kac motor,önden cekiş deyilmi..
2010 modeldi bu dediğimde 2011 yılında ya sebepleri şu olabilir araç daha 15000 km de idi 4 kişi vardı ben 100 kilo halam 100 kilo amcamın oğlu 100 kilo bide bi kişi daha vardı 70 kilo eder sana 370 kilo hyundai getz 1270 kg totalde 1640 ee başta geçememen normal bence

valla uno cok hosuma gitti,ondan aldım bize yeter uno :)

adem abi sonra o en önce lastik,cam filmi,rüzgarlık,far karartma,xenon,sarı sis+amasörler den 2 bakla kesilicek ama bunlardan önce rot balansa giricek sag ön akis rulmanı sorunlu..

aferin çok iyi düşünmüşsün...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar