Feyzioğlumotor ve motosikletsepeti hakkında

Merhabalar Feyzioğlumotor ve motosikletsepeti hakkında tecrübesi olan varmı feyzioğlundan lastik alacağım diğer sitedende yedek parça alacağım bu 2 site güvenilirmidir ?

Feyizoğlundan daha önce alışveriş yaptım bir problem olmadı, diğerini bilmiyorum.

Feyzioğlu düzgün bir işletme onda hiç sorun yok.
Diğeri de bize yakınmış sorun olacağını sanmıyorum (temel kontrolleri yap tabiii) , eğer pahalı bir şeyler alacaksan bir bakabilirim yerlerine.(Sonradan hatırladım burası servisti aynı zamanda)

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Feyizoğlundan daha önce alışverişim oldu gayet güvenilir. motosikletsepeti de büyük ihtimalle güvenilirdir e ticaret de kolay kolay dalavere olmuyor şu zamanlarda

Merhabalar Feyzioğlumotor ve motosikletsepeti hakkında tecrübesi olan varmı feyzioğlundan lastik alacağım diğer sitedende yedek parça alacağım bu 2 site güvenilirmidir ?

feyizoğlu istanbuldaki en eski ve en köklü motosiklet aksesuar mağazalarından biridir. İşin başında sahipleri duruyor hiçbir problem yaşamassınız. İsterseniz önce telefonla iletişim kurun ona göre karar verirsiniz.

Feyizoğlu çok bilindik - tanındık bir firmadır.
Ola ki bir sorun olsa, seni mağdur edeceklerini sanmıyorum.

Onun haricinde e ticarette genelde pek sorun olmuyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
RKS Titanic kullanırken neredeyse tüm yedek parçalarımı motosiklet sepeti sitesi üzerinden sipariş veriyordum. Firmanın fiziki adresi Mecidiyeköy'de ve aynı zamanda her marka motora tamir, servis hizmeti de veriyorlar. Siparişi geçtikten sonra site yetkilisi Müge Hanım'dan ödemenin gerçekleşmesi, siparişin durumu, siparişin kargoya verildiği ile ilgili mail ortamında bilgi gelir. Aynı zamanda site üzerinden bir soru sorduğunda çok kısa bir sürede sana dönüş yaparlar. RKS için orijinal zincir sipariş etmiştim, fabrika farklı sayıda baklası olan zincir göndermiş ama olması gereken zincir ile bana teslim edilen yanlış baklalı zincirlerin fabrika kodları aynı. Ben kendi servisimde farklı bir zincir almak durumunda kaldım. Aldığım farklı baklalı zinciri de iade etmek için götürdüm, hiç kıvırmadılar, ırım kırım etmediler, özür dileyip ürünü geri aldılar. Sözün özü gönül rahatlığıyla güvenebileceğin bir site.

Motosikleti
BWS 100
Feyizoglu belki google’dan bile eski. :)
İlk tanıdıgım motosiklet alışveriş sitesi benim.
Alışveriş yaptım yıllar önce. Problem olmamıştı. Sağolsunlar.

FEyizoğlu alışverişim oldu hiç bir sorun yaşamadım. Liste fiyatından oldukça sağlam indirimlerde aldığım oldu yaklaşık 4-5 parça ürün almışımdır. Tavsiye ederim.

N11 üzerinden Feyizoğlu'ndan bir mont almıştım. Montun bedeni hiç oturmadı ve aldım gittim mağazaya.

Aynı tutarda başka başka ürünlerle değişimini yaptım, on numara bir mağazadır gerçekten.

Feyizoğlu gayet kaliteli ve ilgili bir mağaza bir kaç kez alışverişim oldu.

Feyzioğlundan alışveriş yaparsan garanti mevzuunu unut.. onlara göre herşey tüketici hatasıdır , ürünü mağazaya getirttirirler iki hafta orda durur sonra ararlar ürün geri geldi sizin hatanızmış falan filan , bari yorma bizi gel gitle..

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Feyizoğlundan birçok malzeme aldım, içerideki sarışın(erkek) olan arkadaş satış işinin erbabı, bol güleryüzlü ama bir miktar yapmacıkmış gibi, aslında daha ziyade hızlıca sorun çözmeye yönelik hareket ediyor. Onun yerine eldivenlerin olduğu tarafta daha samimi birkaç kişi var, onlarla konuşursan detayları hem için daha rahat eder, hem de montaj gibi işlerde de onlar yardımcı oluyor. Lastik alırken de almadan önce üretim tarihini kendilerine sorarsan telefon veya mail yoluyla, sana dönüş yapacaklardır. Ellerinde yoksa temin etmelerini talep edebilirsin, birçok malzeme aldım kendilerinden, iyiler.

Diğer mağazayla henüz tanışmadım.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Feyizoğlu çok iyidir, müşterisine yardımcıdır. Motora başlarken tüm ekipmanlarımı oradan almıştım.

Feyizoğlu sağlamdır bizzat dükkanındanda sayısız alışveriş yapmışlığım var,sahibi çok temiz dürüst ve mütavazi insandır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar