Fethiyeden istanbula activa s 2018

Arkadaşlar motor daha 3600 de 4000 bakımını yaptırıp yola cıkacam 125 cc lik motorla her 2 saatde bi dinlendirerek gidersem motorun anası ağlarmı bide köprüden falan geçince bişey olurmu motorda hgs yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O motorla fethiye mi kanser olursun surekli arabalar skstiracak diyim yani

klimalı otobüse binin. altta motor, üstte siz keyifle yolculuk edersiniz. bayram dönüşü olmasa zaman da bolsa motorla gelinebilirdi birkaç günde.

Hiç birşey olmaz o motora fazla sıkıştırma,iki saat te bir mola ver sen yorulursun o yorulmaz paşa paşa gelirsin.

motor gider motordan yana sıkıntı olmaz ama sen gidebilirmisin o kısmı önemli ..

Motordan yana dert etme motorlar tam aksine uzun yolda daha çok nefes alırlar ısıları çok düşük olur hava soğutmalı motorda kola kolay şişmez..
ama durursan orda şişebilir motor çünkü ısınır hava alamadığı için durduğu yerde.. neticede gidilir.

Kulakta güzel bir müzik, duracağın yerleri önceden kestirirsen ve planlarsan olur. Yoksa benim dur şunuda geçeyim, dur bunuda geçeyim die gidersen soluksuz canın yanabilir. Benim motorum 400cc İzmir'den İstanbul'a benzin almak dışında hiç durmadım. Lakin hiç rahat olmuyor benden demesi. Iron Butt yapacağım diyorsan benim gibi, yolun açık olsun :)

Motorsiklet hastalıkları denilen şeyler var ve bazıları canınıza yapışırsa ölene kadar bırakmaz kronik hastalıklar.. o yüzden motor her yolu gider ister 100cc olsun ister 1000cc olsun .. ama siz ara ara dinlene dinlene naked cruiser motorsa göğüs korumalığınız olsun sırt korumalığınız olsun dizlerde dizlikleriniz olsun masfallı ... bunlar düşmeniz yada Allah korusun kaza için değil sağlığınız için..

O konuda haklısın. Motosiklet montlarında göğüs koruması olmazsa olmaz olmalı bencede. Bir kazada göğsümden yediğim darbe yüzünden nefesim kesik gezdim 1hafta. Maalesef göğüs koruması ayrıca takılabilen bir ekipman değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar