Fethiye Saklıkent Kanyon

Selam tatilimden görüntüler editlemeye devam ediyorum. 2. bölümde Saklıkent Kanyon'u ziyaret ettik. Güzel vakit geçirdik ben çok eğlendim. Zordu üzerimdeki ekipmanlarla çok zorlandım. Kısmet olur bir daha gidersem ekipmansız ilerlemeyi düşünüyorum eğer sizler gitmeyi düşünürseniz sadece telefon ve telefon için su geçirmez kılıf alıp o şekilde ilerleyin.

2VW3b9.jpg
[/url][/IMG]
LUV2e3.jpg
[/url][/IMG]
cKdNz9.jpg
[/url][/IMG]
I0WJ3A.jpg
[/url][/IMG]
8aedzx.jpg
[/url][/IMG]
89a7xW.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Gidilmesi, görülmesi gereken bir yer.
Paylaştığınız için teşekkürler. :cat:

gittiğimde çok zorlanmıştım. sizin gibi çanta ile girmiştim ilerliyemedik ama biz :D eline sağlık

Aynı kişi tarafından açılan birkaç tane videolu konu, foruma aynı gün kayıt olmuş iki hesap tarafından(adelie ve mehmetderin) yaklaşık olarak aynı saatlerde güncellenmiş, yukarı taşınmış. Tamamen tesadüf de olabilir ama insanın aklına deli sorular gelmiyor değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:18 ----------

Bak şimdi de söz konusu iki hesaba avatar eklenmiş(hayalet hesap değil de gerçekten kullanıcıymış gibi bir hava katıyor) . Dün akşam yoktu. İyice ilginçleşmeye başladı bu iş

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------

Tüm bunların yanında etkinlik ve gezi fotoğrafları bölümündeki son 9 konuya baktığımızda hepsinde son mesajı yazan bu iki hesaptan biri. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar