- Konu Yazar
Fengchi Fc-150[/B] Hakkinda Bilgisi Olan Arkadaşlardan Bilgilerini Paylaşmalarini Istiyorum.:bounce:
harika bir motor ben o motorun 2002 modelini kulandım adıda tam olarak şu fengchi belderia fc-150 yeni başlayanlar için harika bir motor 14 yaşına kullandım hiç motor sürmemiştim o motor sayesinde 1 günde motosiklet sürmeyi öğrendim tek sürüşte motor dağılsa bile harika çalışıyo ön fren, arka fren , vites kutusu vb şeyleri hasarlı ve bence harika çalışıyo çok şekil bir motor çok çok dayanıklı hele o ayak freni için ayaklık faşan harika kare şekli,nde freni var ve ayağınız çok rahat edeceği bir ayaklığı var hatta katlanabilir2 egzozlu ve çok güzel sesi var gaz kolu , g,don açısı falanda mütiş tekerleride harika süspansiyonu hiç eleştirmiyim hele o selesi varyaa hem dik hem geriyo doğru hemde öne doğru oturabiliyorsunuz harika bir motor alacaksanız hemen alın hele hele 2002 modelini süper bir motor ayrıca 2002 modelinde 5 vitesli bir motor acayip harika bir şey ben bu motoru öve öve bitiremem