Fender Eliminator ve trafikte farkındalık

Görünüşünden estetiğinden emin olamasamda fender eliminatoru eger aklima yatırırsam almayi planliyorum. Benim sorunum motoruma nasil takarim nerden alirim felan degil eger onlar olsa kawa 300 grubuna yazicaktim. Farkindalik olarak . Saga yada sola sinyal verdigimde yanda koskoca yanan lamba sanırım daha fazla dikkat cekici olur gibi geliyo bana. Ve hani insanlarin alışık olmadigi bi sinyal sekli, stop lambasinda sag sol lambasi... Küçük görmezler diye düşünüyorum. Sizce sorun yaşarmıyım ? Sizin görüşleriniz neler? Fender eliminator nedir ne degildir bilmeyenler icin :

http://youtu.be/new7SCvrWzs

Uzaktan pek bir işlevi olacağını sanmıyorum, tamamen kuyruk iptali için yapılmış bir şey.

bana pek işlevsel gelmedi,sinyalleri ayrı yapsalar daha iyi olurmuş sanki...

Eğer derdin farkındalık ise ekstra sinyalli ile farkındalığın daha yüksek olur. Benim önceki yıllarda kullandığım bir motosiklette sinyal stoplarda idi. ve arkamdan gelen arkadaşların büyük çoğunluğu sinyallerin çok belli olmuyor diyorlardı.

Derdim trafikte farkindalik degil yani suan orjinalinden memnunum ama eğer böyle bir şey yaparsam durum ne olur onu düşünüyordum. Teşekkür ederim

Birde bakınırken şöyle bir şey gördüm benim çok daha fazla hoşuma gitti. Farkındalık olarak ta çok daha fazla. almak için bulabilirmisin bulamazmısın onu bilemiyorum ama çok şık.

Evet sanirim böyle birşey alsam, hem içim rahat eder, hem güzel durur. Bunu ninja 250de görmüştüm ama 300de farketmemistim bi araştırayim nedir ne degildir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar