Felaketi böyle kaydetti!

YALOVA?da Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen Motofest?e katılan İstanbullu motosiklet tutkunu Serdar Çamdibi (30), festivalin ardından amansız bir kaza geçirdi. Festival sonrası arkadaşlarıyla Çınarcık?taki Teşvikiye Şelalesi?ne çıkan Çamdibi, şelalenin önünde hatıra fotoğrafı çektirirken 7-8 metrelik uçurumdan düştü. Bir ayağı kırılan, kaburgası çatlayan ve çenesine 8 dikiş atılan Çamdibi, Yalova Devlet Hastanesi?nde tedavi altına alındı...

http://www.milliyet.tv/video-izle/Felaketi-boyle-kaydetti--tPqCLs2QtNqL.html

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
YALOVA?da Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen Motofest?e katılan İstanbullu motosiklet tutkunu Serdar Çamdibi (30), festivalin ardından amansız bir kaza geçirdi. Festival sonrası arkadaşlarıyla Çınarcık?taki Teşvikiye Şelalesi?ne çıkan Çamdibi, şelalenin önünde hatıra fotoğrafı çektirirken 7-8 metrelik uçurumdan düştü. Bir ayağı kırılan, kaburgası çatlayan ve çenesine 8 dikiş atılan Çamdibi, Yalova Devlet Hastanesi?nde tedavi altına alındı...

http://www.milliyet.tv/video-izle/Felaketi-boyle-kaydetti--tPqCLs2QtNqL.html

Büyük geçmiş olsun inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur.

Gereksizce aldığı risk yüzünden ciddi şekilde yaralanmış umarım motosikleti de böyle kullanmıyordur.

Her zaman ne diyoruz motorcu adam uyurken bile korumalarını çıkartmamalı :) :) :)

Kask olsaydı böyle olmazdı :) Geçmiş olsun diliyorum arkadaşa.

Bazen evdekiler diyor oğlum dikkat et diye. Bende, benim en azından kafamda kask, sizde o da yok diyorum :)

Ne işin var be arkadaş orda çıkıcan madem tam koruma çık :)

geçmiş olsun..cidden büyük tehlike atlatmış..bu tür yerlerde kayalar çok kaygan oluyor ve hareket kabiliyetiniz neredeyse sıfıra iniyor

uçurum kenarında oturup resim çektirirken düşüp ölen var geçen gün gazetede okudum ne bu uçurum kenarı şelale kenarı ne var ne var burda resim çektirecek

E be sayın abim şelalenin müsait bir yerinde çektir fotoğrafı ne gerek yamaçta patinaj çekiyorsun...

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin...

Geçmiş olsun,

Videoyu izlemedim ama komik olduğunu düşünmüyorum. Komikmiş gibi yorumlar yapılmış.

Allah acil şifalar versin de arkadaş güzel bi fotoğraf çektireyim derken mükemmel bir video sahibi oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neyse kefeni yırtmış, belki hayata daha bir değerli bakmasına vesile olur. Geçmiş olsun ne diyelim.

akşam haberlerde izlerken aşağı düşüş anı çok kötüydü kayalar yosunlu ve kaygan neyseki bundan geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kendisine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar