ulan bedava reklamını yapıyoz daha ne istiyon tosbağa..senin kabusun olcam senin oğlum...daha dur sen mod olup atcam seni bu sitelerden...heheheh...kendi elinle yarattığın robot canavar olup seni yiyecek...nıhahahahah...fredy metehandro geri döndü...
malın kadar konuş...3 kuruşluk hurda bilgisayarını verdin daha ne istiyon zibidi...seni hamallıktanda kurtarıyom işte...hurdacıya versen hurdacı para ister oğlum...neyse arkadaşımızsın...yabancı değilsin...iyiliğimi unutma...
ı love you baby...ı love you fedoşşş...haşin erkeğim iyigeceler sana...
abi arkadaş krodur göründüğü üzre...artıııı parada ondadır...kendisinin 22 milyarlık hyundaı hetz marka arabası vardır...ayrıca zibidiye zorla korlastan sym 200 joyrıde aldırdım...bir aragaz verdim...daha yeni motoru oldu şabanın...yoksa motor falan kullanmayı bile beceremez...neyse...yani para onda akıl bende...malı mülkünü bir kenara bırakırsak kendisi alemci bir arkadaştır...yemeyi içmeyi gezmeyi sever...ama karşuı cinsten bir dişi gördümü kendini kaybeder dağılır...birden dünyanın en centilmen insanı olup çıkarır...tanıyamazsın yani...kendisi bir yaşam gurusudur...attığı her adımı düşünerek atar...mantıklı...efendi..sevecen...karıncayı bile incitmeyen...birde kanı sarı lacivert akan bir arkadaştır...iyi çocuktur kerata...severim keratayı...hele bu cömertliği sayesinde kendisiyle olan dostluğum 10 yıldan 20 yıla kadar uzayacaktır...
bende tam değiştiriyordum inanırmısın bbrr abi...kalp kalbe karşı...