tamam mynet kadar gereksiz bir internet portalı yok orası ayrı mesele de adamların işi habercilik değilki.video da gözle görülecek şekilde DHA (Doğan haber ajansı) yazıyor sansürü onun yapması gerekiyordu.bir arkadaşımız da haklı, aşırı hızlı olduğunu bende sanmıyorum kazanın olduğu yer kavşak ile virajların birbirine yakın olduğu bir alan..kaza muhtemelen hızdan değil kontrolü kaybetmekten gerçekleşmiş gibi.
Hız yapıldığı ortada, motosikletin o kadar sürüklenip sürücüsünün de o kadar uzağa uçması kolay iş değil. Maalesef ölümlü kaza haberlerinin çoğunda racing makineler gözüküyor, şaşılacak durum yok, hız yapılması en birinci kaza nedeni sonuçta. En ufak hatayı affetmeyen bir araç motosiklet. Abs filan hikaye, hız olmasa değişirdi belki ama.
Ölümlü kazaların %99'u spor motorlar tarafından gerçekleşiyo.Biz bunu deyince bazıları köpürüyo ama yapacak bişey yok.Gerçekler ortada.
kaynak göstericekmisin bu oranla ilgili?
Kaynak olarak kullandiginiz linkte vefat eden arkadaslarimizdan kac tanesi bir yaris motosikletinin uzerinde vefay etmis?
Allah rahmet eylesin.
Kaynak olarak kullandiginiz linkte vefat eden arkadaslarimizdan kac tanesi bir yaris motosikletinin uzerinde vefay etmis?
öncelikle kardeşimize allahtan rahmet diliyorum çok üzücü gerçektenYahu nasıl insanlarız biz, motosiklet tehlikeli ama her kazada aşırı hız demeyin.
Haber sitelerinde her motosikletli kaza sonrası aşırı hızdan diye manşet atılır. Ölen arkadaşımıza saygısızlık etmeyin lütfen, ki siz bilinçli motosiklet kullanıcılarısınız bunları sizin bilmeniz lazım.
Bu tip race motosikletler 50-60 km hızda aşırı ses çıkarıyor ve anlamıyan denyolar bu motorun ışık hızıyla gittiğini zanneder. Polislerede bu yönde ifade verir denyolar '' Çok hızlıydı ...ına kodum'' Halbuki adam 50-60 en fazla 70 km ile gidiyordur.
Burda hata kediye önceden çarpan ve onu yol kenarına almıyan mahlukatta. Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum...