- Konu Yazar
arkadaşlar merhaba daha motoru almam için süre var bahara doğru alacağım malum Ordu da okuyorum ve yavaş yavaş ekipmanları toplamaya başlıyorum yurt dışından sürekli alışveriş yapan birisi olduğum için yurt dışı daha mantıklı geldi o yüzden fcmoto ve emsallerine bakıyorum sizden ricam
100-150 arası kask
150-200 arası ceket ve
20-40 arası eldiven
((bunların hepsini bahar yaz ve sonbaharda (yağmurluk alacağım Türkiye'den) kullanacağımı göz önüne alarak söylerseniz sevinirim çünkü 4 mevsim olayına ben pek inanmıyorum kış için ayrı ekipman toplayacağım kış gelirken))
şimdiden teşekkürler neden bütçe bu kadar az diye soranlar olursa öğrenciyim iş hayatına girince çok daha iyilerini almak isterim tabi ki
100-150 arası kask
150-200 arası ceket ve
20-40 arası eldiven
((bunların hepsini bahar yaz ve sonbaharda (yağmurluk alacağım Türkiye'den) kullanacağımı göz önüne alarak söylerseniz sevinirim çünkü 4 mevsim olayına ben pek inanmıyorum kış için ayrı ekipman toplayacağım kış gelirken))
şimdiden teşekkürler neden bütçe bu kadar az diye soranlar olursa öğrenciyim iş hayatına girince çok daha iyilerini almak isterim tabi ki