Başlığı biraz canlandırayım dedim.
Türkiye'de beğendiğim kampanyalı ürün fiyatı ekipman totalde 5000 TL tutuyor. FC Moto'da aynı ekipmanı buldum totalde 3150 tutuyor. Arada 2000 TL kadar fark var. Şimdi siparişi verdiğim zaman ne kadar gümrük vergisi ödemem gerekecek?
Kask ve mont siparişi vermiştim. 1 haftadır gümrükte bekletiliyor. Türkiye'ye giriş yaptığı günden beri PTT Uluslararası PIM'ı aramaya çalışıyorum. Telefona bakan yok. Şaka değil 50 kez denemiştim. En son bugün nihayet operatöre ulaşabildim. Gümrüğe gelmek gerektiğimi söylediler (aramasak hiç haber vermeyip geri göndereceklerdi herhalde) Paketleri inceleyeceklermiş. Daha önce Aliexpress, DHGate gibi sayfalardan birkaç alışveriş yapmıştım hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Böyle sorunlar yaşayan olmuş muydu hiç size? Geri çevirme ihtimalleri var mı? Kaskı falan satmıştım bu kargo gelecek diye. Dımdızlak bırakmasınlar şimdi beni
Aslında yurd dışına gidip almak daha mantıklı gibi çünkü tax free olayı var.
cok avantaj veriyormu bilemedim. aslinda kask almaya niyetim var ama champion helmet ve fc moto yollamada gayet basarili ama ustune vergi ve diger seyler binince uygun oluyormu bilemedim. ornegin begendigim kask 5740tl sitede burdaki tedarikci 6450 istiyor.
Kask ve mont siparişi vermiştim. 1 haftadır gümrükte bekletiliyor. Türkiye'ye giriş yaptığı günden beri PTT Uluslararası PIM'ı aramaya çalışıyorum. Telefona bakan yok. Şaka değil 50 kez denemiştim. En son bugün nihayet operatöre ulaşabildim. Gümrüğe gelmek gerektiğimi söylediler (aramasak hiç haber vermeyip geri göndereceklerdi herhalde) Paketleri inceleyeceklermiş. Daha önce Aliexpress, DHGate gibi sayfalardan birkaç alışveriş yapmıştım hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Böyle sorunlar yaşayan olmuş muydu hiç size? Geri çevirme ihtimalleri var mı? Kaskı falan satmıştım bu kargo gelecek diye. Dımdızlak bırakmasınlar şimdi beni
Nerede yaşadığına bağlı sıkıntı yaşamaz mı insanlar peki?Batmandaki adam nasıl gümrüğe gelecek yada o şehirin ptt şubesine mi gidiliyor?